Pamukova MYO, Törenle Açıldı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yapımı tamamlanan Sakarya Üniversitesi Pamukova Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binası, düzenlenen törenle açıldı.

Yapımına 2006 yılının Mart ayında başlanan ve Pamukova Belediyesi ile çeşitli kuruluşların katkılarıyla yaptırılan okul binasının açılışı nedeniyle düzenlenen törene Sakarya Valisi Hüseyin, Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Recep Yıldırım, Hasan Ali Çelik, Rektör,  Prof. Dr. Mehmet Durman, Pamukova Kaymakamı Hasan Göç, Adapazarı Merkez Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, çok sayıda öğretim üyesi, ile belediye başkanları, daire müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 Törende açılış konuşmasını yapan Pamukova MYO Müdürü Doç. Dr.Hüseyin Ünal, binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Feridun Turan ve Pamukova Kaymakamı Hasan Göç’ün konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Rektör Prof. Dr. Mehmet Durman, okulda 6 bölüm bulunduğunu belirterek, "Pamukova MYO'da ikili eğitim yapılacak. 600 öğrencinin eğitim göreceği, 10 derslikli bina, iki katlı ve depreme dayanıklı olarak inşa edilmiştir. Bu okulda özellikle Pamukova Belediyesi'nin büyük katkısı oldu. Başkan Ferudun Turan'a, teşekkür ediyoruz" dedi. Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ise törende bir konuşma yaparak, eğitim alanında yapılan yatırımların hergeçen gün artmasından memnuniyet duyduğunu söyledi. Sakarya Valisi Hüseyin Atak da, konuşmasında okulun hayırlı olmasını diledi. Atak'ın konuşmasının ardından SAÜ Konservatuar öğrencileri tarafından mini bir konser ve Taklitten Oyuna, Oyundan Sanata” halk dansları gösterisi sunuldu.  Tören, okulun yapımında emeği geçenlere plaket verilmesiyle sona erdi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs