Yazar başvurusunda bulunanların dikkatine!...

GEYVE HABER İnternet gazeteciline yazar başvurusunda bulunan şahısların nazarı dikkatine…
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER İnternet gazeteciline yazar başvurusunda bulunan şahısların nazarı dikkatine…

GEYVE HABER gazetemize köşe yazısı başvurusunda bulunan şahısların büromuza bizzat başvurarak. Özgeçmişlerini anlatan yazı, kimlik fotokopisi, öğrenim durumunu gösterir belgelerinin fotokopisi ve iki adet en son çekilmiş vesikalık fotoğrafla bizzat başvuruda bulunmaları, hangi konuda yazacağına dair hazırlanmış bir yazıyı da beraberlerinde getirerek yazı işleri müdürümüzle görüşmeleri gerekmektedir. Aksi başvurular nazarı dikkate alınmayacaktır.

Başvuruda bulunanlar: İnci Çalış, Ayşegül Özden, Bahar Gürsoy, Hasibe Bulut, Mehtap Dönmez, Ramazan, Sinem Ballı, Zeynep Merve.
Yazar başvurusunda bulunan bu şahısların isimleri haberimizin gündem süresince kalacak daha sonra silinecektir. Yani 11 gün sonra.

Bizlerden bu evraklar istendiği için bizde sizlere duyuruyoruz. Yasal kuruluşlarda bu evraklar mutlaka sorumlu olan bizlerden isteniyor. Bizlerde sizlere duyuruyoruz.
Yazı işleri Md. GSM 0 542 250 44 90- 0 534 404 77 55

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs