Başkan Dişli kaza yaptı

Geyve İlçesi Koru Köyünden bir ziyaretten dönen Adapazarı Merkez Belediye Başkanı Süleyman Dişli, özel aracı ile şarampole yuvarlandı.

 

Yıllarca önce imamlık yaptığı Koru Köyündeki ziyaretinden dönen Süleyman Dişli, saat 10 – 10.30 arası Koru Köyü ile Bağcaz Köyleri arasındaki Hasanlar Mahallesinde arabasının hâkimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.

Kaza yerinde kendi çabası ile yola çıkan Dişli, olayı haber verdi. Olay yerine yetişen köylüler Dişli’yi Geyve Devlet Hastanesine getirdiler. Yapılan kontrollerinde ve çekilen röntgenlerinde hayati tehlike görülmeyen Dişli daha sonra 112 ekibi tarafından Sakarya Merkez Kampus Hastanesine kaldırıldı.

 

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Geyve ilçesinde geçirdiği trafik kazasında sonra kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu oldu.


Geyve ilçesi Koruköy'de geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan kontrollerden sonra 24 saat müşahede altında tutulan Başkan Dişli, öğle saatlerine doğru taburcu oldu. Evinde istirahat eden Başkan Dişli, kazayı ufak sıyrıklarla atlattığını belirterek, gerek hastaneye gelerek gerek telefon açarak geçmiş olsun dileklerini sunan herkese teşekkür etti. Başkan Dişli'nin evi ziyaretçi akınına uğradı.

Haber: Namık Cihan

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs