İspanyollar Geyve MYO'nu ziyaret etti

Geyve MYO Yönetiminin, İspanya’dan gelen konukları vardı.
Editör Editör

 

ERASMUS(Avrupa Birliğinin Yüksek Öğrenim Gören Gençler Projesi) uygulaması kapsamında, SAÜ Geyve MYO da öğrenim gören İspanyol öğrencileri ve eğitim gördüğü okulu ziyaret etmek amacıyla İspanya’nın Kanarya Adaları’ndan 11 kişilik bir heyet İlçeye geldi.

Mehmet Kar (Hendek MYO Elek. Tek. Prog. Baş.) ve Nesrin Kenar (ERASMUS Koordinatörü. Yar. Doç.) başkanlığımdaki heyet ilk olarak MYO’ na geldi.

Geyve MYO Müdürü Yar. Doç.Dr. Ferruh Tuzcuoğlu ve Mdr. Yar. Yar. Doç Dr. Taki Demir ile kendilerine eşlik eden İlçe Emniyet müdürü Tamer Taşlı, MYO Dernek Başkanı Recep Dişli gelen yabancı konuklara Cumhuriyet Meydanındaki 23 Nisan Bayram Provalarını izlettiler. Öğrencilerin Halkoyunları Ekibini uzun süre alkışlayan konuklar daha sonra, iş adamı Sami Gökbayrak’ın kendileri için verdiği yemeğe katıldılar. Konuklar daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına geldiler. Emniyet Müdürü Taşlı, konuklarını girişte karşıladı, binayı gezdirdi ve konuklarına ikramlarda bulundu. MYO na dönen konuklara Okul Müdürü Tuzcuoğlu kısa bir bilgilendirme verdi ve hediyeler sundu.

İspanyol konuklar ve Geyve MYO yönetimi beraberce, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ın daveti üzerine Taraklı İlçesine gittiler.

Konuklarını karşılayan Özkaraman, onları önce MYO olarak kullanılması düşünülen eski konağı gezdirdi. Konuklar kısa bir yöre ürünleri alış verişi ve eski konakların bulunduğu sokaklara gezi yaptılar.

İspanyol konuklar dönüşte Geyve MYO uğradılar ve gezi programlarını onaylatarak İlçeden ayrıldılar.

NAMIK CİHAN.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs