Kaçırılan yolcular İstanbul'a geldi

Bu sabah kaçırılan Atlasjet uçağında bulunan yolcular istanbul'a geldiler. 10 yolcu Antalya'da kalırken 122 yolcu uçakla İstanbul Yeşilköş Hava limanına geldi.
Ali ARICI Ali ARICI

Lefkoşa-İstanbul seferini yaparken kaçırılarak Antalya'ya indirilen uçağın yolcularından bir bölümü, Atlasjet'in bir başka uçağıyla İstanbul'a getirildi.


Atlasjet Havayolları'nca İstanbul'dan Antalya'ya gönderilen uçak, 122 yolcu ve 1 bebeği aldıktan sonra, saat 16.45'te Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.


Yolcular büyük bir badire atlattıklarını söylediler.


Allah çocuklarımıza bağışladı'


İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen yolcular yaşadıkları dehşet anlarını anlattı. Aradan saatler geçmesine rağmen yolcuların hala tedirgin olduğu görüldü.


İki hava korsanı tarafından kaçırılan Atlas Jet uçağında bulunan yolcular sonunda İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldiler. "Türk milletine geçmiş olsun. Allah bir daha böyle şeyler göstermesin. Allah bizi çocuklarımıza bağıyşladı" diyen bir görgü tanığı kendisinin farsça bildiğini o yüzdenkorsanların konuşmalarını anladığını söyledi. Görgü tanığı uçaktan kaçış sırasında insanların can havliyle hareket ettiğini ve büyük panik yaşandığını anlattı. Aynı tanık sözlerini şöyle devam ettirdi: "


Çok fazla sağlık problemi yaşayanlar oldu. Uçaktan güçlükle çıkaraka uzaklaştık. yaşadıklarımız kolay kolay atlatılacak şeyler değil. Görüyorsunuz hala kendime gelemedim. Pilotun atlayarak kaçtığını öğrendik. Ben şahsen bunu doğru bir hareket olarak görüyorum. Pilotun olmaması korsanların elini kolunu bağladı bence."


Bir başka yolcu da uyku ilacı içtiğini gözlerini kapattıktan sonra uçaktaki arbedeyle kendine geldiğini anlatarak şöyle devam etti: " Size bir şey olmaz dediler. Ben çok sakindim. Tansiyonum çıkacak diye sakin olmaya çalıştım. Ellerinde oyuncak görünümünde avucuna sığacak kadar bir şeydi. Oğlum yanımdaydı. Oğluma sarıldı. O benden daha çok korktu. Birbirimize sarıldık. Irak'a veya İran'a gitmek istediler. Hemen yanımdaydı. "

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs