Doğalgaz İhalesi Gerçekleşti

Doğalgaz İhalesi Sonuçlandı!
Editör Editör

Geyve, Alifuatpaşa ve Pamukova'yı ilgilendiren doğalgaz dağıtım ihalesi gerçekleşti.

Geyve, Alifuatpaşa ve Pamukova'yı ilgilendiren doğalgaz dağıtım bölgesi ihalesi Ankara Enerji Piyasası Denetleme Kurulu Genel Müdürlüğü’nde yapıldı.

İhaleye katılma kriterlerine uygun yeterlilik belgesi bulunan üç şirketten sadece biri teklif verdi. Akmercan Turizm Taşımacılık İnşaat Güvenlik Sistemleri Temizlik ve Gıda San. Dış Tic. Ltd. Şti. ihaleye girerek teklifini sundu.

Ankara'daki ihaleyi AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Pamukova Belediye Başkanı Cevat keser ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya da takip etti.

Bundan sonra ki süreç nasıl işleyecek?
EPDK, Akmercan Turizm Taşımacılık İnşaat Güvenlik Sistemleri Temizlik ve Gıda San. Dış Tic. Ltd. Şti.'nin verdiği teklifi incelemek için 1 Aralık 2010 Çarşamba günü toplanarak karara bağlayacak. Teklif değerlendirilip ya kabul edilecek ya da ret edilecek. Sonuç ise 02 Aralık 2010 Perşembe günü duyurulacak.

Dağıtım lisansı ihalesi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa tabi değil. Kurul, gerekli gördüğü her durumda ve ihalenin her aşamasında herhangi bir teklifi veya tekliflerin tamamını reddetme ya da ihaleyi tamamen iptal etme yetkisine sahip. Kurulun yeterlilik ve ihale iptaline ilişkin kararlarına karşı, başvuru sahipleri herhangi bir talepte bulunamaz ve hak iddia edemeyecek.

Pamukova, Alifuatpaşa ve Geyve şimdi kurulun teklifi değerlendirmesini bekleyecek.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs