Geyve ME şube müdürü Doğan ile röportaj

Fatma Arslan ve Merve Semerci İlçe ME şube müdürü Mehmet Doğan ile görüştüler.

Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

-Sayın Hocam, bize kendinizi tanıtır mısınız?

—Geyveliyim. Ilıca köyünde ilkokulu bitirdim. Geyve İmam- Hatip Lisesi’nden sonra Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldum. Çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik yaptım. Şimdi de
MEM’de şube müdürü olarak görev yapmaktayım.

—Bu görevi seçmenizin sebebi nedir?

—Çocukluğumdan beri öğretmen olmayı istemişimdir.

—Bu mesleğin dışında hangi görevi yapmak isterdiniz?

—Mühendis olmayı isterdim.

—İlçemizin eğitim seviyesini yükseltmek için, projeleriniz nelerdir?

—Öncelikle Sakarya valimiz Mustafa Büyük ve Geyve kaymakamımız İdris Akbıyık’ın da üzerinde hassasiyetle durduğu SEBAP kapsamında, ilçemiz öğrencilerinin başarı seviyesini yükseltmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin ailesine, ülkesine hayırlı birer insan olarak yetişmesinde; özveriyle çalışan öğretmen arkadaşlarıma, özellikle teşekkür ederim. Okulların fiziki eksiklerini gidermeye uğraşıyoruz. İlçemize çok amaçlı bir spor ve konferans salonu yaptırmayı; eğitim- öğretim konusunda velileri bilinçlendirici seminerler verdirmeyi düşünüyoruz.


—Unutamadığınız bir hatıranızı anlatır mısınız?

—Benim mezun ettiğim bir öğrencim geldi. Bizi ziyaret edecek zannediyordum. Meğer matematik öğretmeni olarak atanmış. İlk defa bir öğrencimle beraber öğretmenlik yapacaktım. Hem sevinmiş hem de heyecanlanmıştım.

—Bizim aracılığımızla gençlere veya topluma vermek istediğiniz mesaj var mı?

—Gençler, okulun, öğretmenin kıymetini çok iyi bilsinler. Geleceğe bilgili, donanımlı olarak hazırlansınlar. Gelecek onlarındır. Ülkemizin, zeki, çalışkan ve iyi ahlaklı insanlara ihtiyacı vardır.

—Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

—Ben teşekkür eder, derslerinizde başarılar dilerim.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs