Ülkü Ocakları Esentepe'de piknikte buluştu

Geyve Ülkü Ocakları Esentepe’de 4. Geleneksel piknik düzenledi.
Ali ARICI Ali ARICI
Pikniğe, MHP Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver, 24. Dönem Milletvekili Adayı Recai Coşkun, MHP Geyve İlçe Başkanı Ali Demir, MHP İlçe Yönetiminden Servet Uysal, Ömer Şenel, MHP Geyve Eski İlçe Başkanı Alaattin Tinar, Geyve Esnaf Odaları Başkanı İsmail Bulur, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Selçuk Ural, Sakarya Ülkü Ocakları Eski Başkanı Ali Taş, Alifuatpaşa Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Akkaya , Geyve Ülkü Ocakları Başkanı Sedat Sert ve ülkücüler katıldı.
Sunuculuğunu Buğrahan Yılmaz’ın yaptığı toplantıda bir konuşma yapan Geyve Ülkü Ocakları Başkanı Sedat Sert: “Meselelerin her geçen büyüdüğü, Dünya’da dengelerin değiştiği, milletimizin ve insanlığın arayış içinde olduğu bir dönemde tek çözüm adresi olan Türk Milliyetçilerinin siyasi misyonu, bütün ülkücüleri büyük bir sorumlulukla yüz yüze getirmektedir. Bilgi beceri ve sorumluluk şuurunun idrakinde olan ülkücüler bu sorumluluğu tarihi kaynakların ona aktardığı mesuliyet şuuruyla çözmek mecburiyetindedirler. Bu sorumluluğun yüklediği vebal ülkücüleri her zamankinden daha fazla bir hassasiyete sevk etmekte, fikri iktidara taşıyacak çalışmaların yapılmasını adeta farz kılmaktadır. Milliyetçi Türkiye, rehber Kur’an Hedef Turan diyen ve Türk Milletine hizmeti en büyük mutluluk sayan Türk Ülkücülerinin omuzlarında yükselecektir” dedi.
Bayram Akcan’ın okuduğu şiirlerle duygulanan, Ozan Özer’in türküleriyle coşan ülkücülere etli pilav ve ayran ikram edildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs