Belediye iftarında büyük izdiham

Geyve Belediyesi tarafından düzenlenip, geleneksel hale getirilen iftar yemeği Kapalı Pazar yerinde verildi.
Editör Editör
Her sene yapılan iftar yemeğinden farklı olarak bu seneki iftar yemeğine olan iştirak fazla oldu ve büyük izdiham yaşandı.

Geyve belediye başkanı Murat Kaya gelen misafirlerin her biri ile tek tek ilgilendi.

İftar yemeğine; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık ve Geyve belediye başkanı Murat Kaya ev sahipliği yaptı.

İftar yemeğine katılan misafirler arasında; Sakarya AK Parti Milletvekili Şaban Dişli, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sayıştay Üyesi Mehmet Bağcaz, Alifuatpaşa beldesi Belediye Başkanı Kenan Oran, İstanbul Geyveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Bülent Kaya ve yönetim kurulu, Sakarya Geyveliler derneği başkanı Ekrem Şimşirel ile yönetim kurulu üyeleri, esnaflar bay, bayan vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği; Akkayalar Yemek Fabrikası, Selçuk Lezzet Lokantası, Yıldız Lokantası, Üstün Lokantası ve Yıldırım Lokantası ekipleri tarafından hazırlanarak on ayrı tezgâhtan halka dağıtıldı.

Geyve belediyesinin bu sene verdiği iftar yemeğine 5 bin kişi iştirak etti.
 
Başkan Murat Kaya ile Geyve Belediye personelinin canla başla gerçekleştirdiği iftar davetine Geyvelilerin daha evvelki iftar davetlerinin aksine kalabalık bir katılım olması Başkan Kaya ile tüm çalışanlarını memnun etti.

Belediye Başkan Murat Kaya: “Tüm Geyve halkının verdiğimiz iftar yemeğine katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs