Doğançay'da Demiryolu Kapandı

İstanbul- Eskişehir demiryolu, Geyve İlçesinin Doğançay mevkiinde TÜPRAŞ’a motorin sevkiyatı yapan trenin bir vagonunun raydan çıkması üzerine ulaşıma kapandı.
Ali ARICI Ali ARICI

TCDD yetkilileri yol açma çalışmalarının akşam saatlerine kadar süreceğini belirterek, İstanbul ve Ankara istikametinden gelecek trenlerdeki yolcuların otobüslerle taşınacağını belirttiler.
Bugün saat 10.30 sıralarında Kırıkkale’den Tüpraş’ın İzmit Rafinerisi’ne motorin sevkiyatı yapan 141001 sefer sayılı yük treninin 60 tonluk motorin bulunan bir vagonu, Doğançay mevkiinde raydan çıktı. Şans eseri vagon devrilmezken, İstanbul- Eskişehir arasındaki demiryolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu.

TCDD yetkilileri vagonun İstanbul’dan gelecek vinç ile kaldırılacağını belirterek bu çalışma nedeniyle İstanbul- Eskişehir demiryolunun akşam saatlerine kadar ulaşıma kapalı kalacağını belirttiler. İstanbul’dan gelecek yolcular Arifiye’de otobüslerle Pamukova istasyonuna taşınacağı; Pamukova istasyonundaki yolcuların da yine otobüslerle Arifiye istasyonuna taşınacağı belirtildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs