Kobaş'tan Basın Açıklaması

Değerli Basın Mensupları
Editör Editör

Temmuz 2011 de 1.Uluslararası Sakarya Open Karate Turnuvasını yurt dışından 15 ülke, Türkiye içinden 19 il, toplamda 1090 sporcu, antrenör, hakem ve idarecinin katılımı ile ilimizde gerçekleştirmiştik.

Geleneksel hale gelen ikinci turnuva 21-24 Haziran 2012 tarihlerinde yine ilimizde yapılacaktır. Turnuva ile ilgili olarak Ocak 2012 tarihinden itibaren çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalar neticesinde daha iyi bir organizasyon ve yurt dışı katılımları artırmak için çaba sarf ediyoruz.

Şu ana kadar kesin olmamakla birlikte 14 ülkeden kulüpler turnuvaya katılmak için müracaat etti. Bunlar İsviçre, İran, Gürcistan, Tunus, Fas, Irak, Bosna Hersek, Cezayir, Azerbaycan, Rusya, Bulgaristan, Ukrayna, Yunanistan ve Suriye. Ayrıca Türkiye içinden 20 kadar ilin katılması da beklenmektedir.

Geçen sene şampiyonaya bir çok kamu kurumu ve firma destek olmuştu. Bu sene şu ana kadar Sakarya büyükşehir, Akyazı, Geyve, Alifuatpaşa belediyeleri, SATSO, Terzioğulları kırtasiye, inşaat sponsor oldu. Sponsorlar ile görüşmelerimiz devam etmekte.

Geçen yıl yaptığımız şampiyonanın Sakarya ekonomisine katkısı 800 bin lira civarındaydı. Bu sene katılımlar istediğimiz seviyeye gelirse ilimiz ekonomisi 1 milyon ve üzerinde bir katkı olacağını da düşünüyoruz.

Bir o kadar da turnuva sayesinde yapılan reklam bu da paha biçilemez. Bu anlamda müsabaka bülteni Mayıs ayında İspanya da yapılan, Haziran ayında Rusya da yapılacak Avrupa şampiyonalarında dağıtıldı ve dağıtılacak. Müsabaka ile ilgili duyurular yurt içi ve dışı devam etmekte .

 Uğur KOBAŞ
 Sakarya open organizasyon başkanı

iletişim için;
E-mail: ugurkobas@gmail.com
GSM: 0.532.7491220

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs