METEM'den Sunum

Geyve METEM; Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu'nda, Çanakkale Zaferi ile ilgili sunu yaptı.
Editör Editör

Geyve METEM öğrencileri tarafından, “Çanakkale Zaferinin 98. yılını Kutlamak ve Şehitleri Anma” Günü ile ilgili Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda program yapıldı.

Kutlama Programım sunumunu METEM Öğretmenlerinden Muhammet Demir yaptı.

Programa; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve Jandarma Bölük Komutanı Lütfü Varol, Belediye Başkanı Murat Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Sarıkaya, İlçe MEM Beşir Nalbant, İl Genel Meclisi Üyesi Neşet Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, daire amirleri, okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu yapıldı. İstiklal Marşı okundu. Geyve METEM(Mesleki Teknik Eğitim Merkezi) Müdr. Yard. Yavuz Şengül Günün Anlam ve Önemini belirten bir konuşma yaptı.

“Çanakkale Şehitlerimiz” konulu slâyt gösterisi, sunuldu.

METEM öğrencisi Ebru Betül İnal ‘Şu Boğaz Harbi Nedir, Var mı ki Dünyada Eşi’ şiirini okudu.
METEM Tiyatro Kulübü “Çanakkale’den Havadis Var.” Adlı piyesi sergiledi.

Kompozisyon-Şiir Yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

Belediye Başkanı Murat Kaya; Yarışmada 3. Olan Seda Şenol-(Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi) ile Serap Özçelik-Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine ödüllerini verdi.

Garnizon Komutanı Lütfü Varol; Yarışmada 2. Olan Pınar Güven-(Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi) ile Selinay Borazan-Cemal Gürsel Ortaokulu öğrencilerine ödüllerini verdi.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık; Yarışmada 1.Olan Aleyna Nur Küçük-(Geyve Anadolu Lisesi) ile Pınar Güven- Geyve Ali Fuat Başgil Lisesi öğrencilerine ödüllerini verdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs