Tuza Dikkat

Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Toplum Sağlığı Merkezi işbirliğinde “Tuza Dikkat ve Aile Planlaması” konularında seminerler verildi.
Editör Editör
Geyve Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları kursiyerlerine yönelik olarak düzenlenen seminerler Cumhuriyet Ortaokulu ile Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans salonunda düzenlendi. Toplam 94 bayanın katıldığı seminerler; Dr. Arzu Ayan Bostancı, Ebe Aysun Aktaş, Ebe Ayşenur Eser ve hemşire Melike Kuyucu tarafından verildi.

Seminerde; “Günlük tuz tüketimi 5gr(bir çay kaşığı) olması gerekmektedir. Ülkemizde günlük ortalama 18 gram tuz kullanılmaktadır. Bu miktar olması gerekenin çok üstündedir. Yemeğin tadına bakmadan tuz atılmaması gerekmektedir. Sağlıklı kalabilmek ve yüksek tansiyondan korunmak için az tuz tüketilmesi gerekmektedir.”denildi.

Ayrıca Dr. Arzu Ayan Bostancı tarafından seminere katılan bayanlara aile planlaması ve korunma yöntemleri hakkında bilgiler verildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs