HAYATIMIN “U” DÖNÜŞÜ

Şu anda öğrenciysem ve ileride hemşire olacaksam bunu, beni uçurumun kenarından kurtaran, hayatıma “U” dönüşü yaptıran fedakar HÜSEYİN OLĞUN öğretmenime borçluyum.
Editör Editör

İlköğretim 6.sınıftaydım. Dersimiz Fen ve Teknoloji olduğu için laboratuvarda idik.  O sene liseye geçiş sınavlarına girecektik. Ancak ben neyin, ne olduğunu bilemediğimden kayıt yaptırmadım ve aileme de anlatmadım. 

Kayıtların son günüydü. Öğretmenimiz sınıfta ders işlerken kapı çalındı, müdür yardımcımız Hüseyin Bey içeri girdi. Hüseyin Bey, öğretmenimizle bir şeyler konuştular. Hüseyin Bey, teneffüste odasına gelmemi söyleyip ayrıldı. Beni niçin idareye çağırdı diye kortum. İdareye gittim.

Hüseyin Bey, beni şöyle bir süzdükten sonra, neden kayıt yaptırmadığımı sordu. Ben de unuttum dedim.Benim başarılı bir öğrenci olduğumu bildiği için öğretmenim, sınavlara katılmamı istiyordu. 

Biraz konuştuktan sonra: “Sınav ücretini ben veriyorum. Bugün kayıt işlemleri bitiyor, inşallah seni de kayıt ettirebiliriz.” dedi. Ben, öğretmenime teşekkür ederek yanından ayrıldım. Birkaç hafta sonra sınava giriş belgelerimiz geldi. Öğretmenimin sayesinde ben de sınava girebildim.

Eğer o sene sınava giremeseydim, şu anda okulda değil tarlada olacaktım. Elimde kalem değil, kazma- kürek olacaktı. Şu anda sıralarda oturuyorsam ve ileride hemşire olacaksam bunu, beni uçurumun kenarından kurtaran, hayatıma “U” dönüşü yaptıran fedakar Hüseyin Olğun öğretmenime borçluyum. Öğretmenim, Allah senden razı olsun.


ESRA ÇELİK 

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs