Karacaören’de Şenlik Var

Geyve Karacaören İlköğretim Okulu öğrencilerini, Sakarya Üniversitesi öğrencileri coşturdu.
Editör Editör

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu ile Çevre Köylerine Yardım Kulübü öğrencileri, Öğretim Üyesi Kazım Mert başkanlığında Karacaören İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

SAÜ öğrencileri, ziyaret kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler getirip, okul kütüphanesini yeniden düzenleyerek, getirdikleri kitapları verdi.

SAÜ Kulüp öğrencileri, gitar ve kemençe eşliğinde konser verdi. Çeşitli animasyonlar, palyaço gösterileri ile öğrencilere farklı bir gün yaşattı.

Karacaören İÖ okul Müdürü Selman Barış; Sakarya Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılan bu ziyaretten çok memnun olduklarını, öğrenci ve öğretmenlerin farklı bir gün yaşayarak stres attıklarını, bu etkinlik sayesinde motivasyon tazelendiğini, belirtti: “Okullar arası ziyaretin farklı grupların kaynaşmasına ağabeyler, ablalar ve kardeşler arasında sevgi bağlarının oluşmasına, özümüzde var olan yardımlaşma kültürünün miniklere aktarılmasında önemi büyüktür. Bu organizasyonda emeği geçen başta Kazım Mert Hocamıza ve onun yardım sever öğrencilerine okulum adına en kalbi duygularla teşekkür ederim.” dedi.

Mehmet AYDOĞAN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs