Kursu Bitirip Açıktan Okumaya Başladı

Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün açtığı Okuma yazma 2.Kademe Kursunu başarı ile tamamlayan Semra ORUK Açık Ortaokula kayıt yaptırdı.
Editör Editör

01.10.2012 tarihi ile 08.01.2013 tarihleri arasında devam eden Yetişkinler 2. Kademe Okuma Yazma Kursunu başarı ile tamamlayan Semra ORUK belgesini Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İrfan KARAÇAYIR’ın elinden almasından sonra Açık Ortaokula kayıt yaptırarak kitaplarını aldı. Semra ORUK duygularını şu şekilde ifade etti: “2.kademe okuma yazma kursunu bitirdikten sonra eğitimime kaldığım yerden devam etmek istediğimi kurs öğretmenime söyledim. Kurs öğretmenim ise Açık Ortaokula kayıt yaptırabileceğimi ve yaklaşık bir yıl içerisinde okulumu bitirebileceğimi ayrıca ehliyet almak için de başvuru yapabileceğimi söyledi. Belgemi aldıktan sonra kaydımı yaptırarak ortaokula başladım. Bana bu fırsatı sunan Halk Eğitime çok teşekkür ediyorum. Tüm çalışanlarından Allah razı olsun.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

Araştırmacı-Gazeteci-Yazar

hamdullahergin@gmail.com

mh_ergin@hotmail.com OFİS TEL: 0 264 517 52 90

GSM “ : 0 534 404 77 55

“ “ : 0 542 250 44 90

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs