İmam Hatipler başarıdan başarıya koşuyor

İstanbul'daki İmam Hatip Liseleri, 1.Bilim, Sanat ve Kültür Günleri'nde çalışmalarını sergiledi. İlk kez düzenlenen etkinlik için farklı Anadolu İmam Hatip Liseleri'nde eğitim gören öğrenciler yarıştı. Farklı alanlarda hünerlerini sergileyen öğrenciler arasından dereceye girenler ise ödüllendirildi.
Bilim, sanat ve kültürün çeşitli konularında İmam Hatip Liseleri'nde okuyan öğrenciler kıyasıya yarıştı ve maharetlerini ortaya koydu. İstanbul'da İmam Hatip Liseleri bilim, sanat ve kültür günleri başladı.
Editör Editör

Bu yıl ilki düzenlenen etkinlikte; afiş, bilim ve teknoloji, dergi, ebru, fotoğraf, hüsn-i hat, karikatür, kısa film, resim ve tezhip gibi farklı alanlar vardı. Programa, İstanbul'daki farklı Anadolu İmam Hatip Liseleri'nde öğrenim gören çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenciler açılan standlarda 2 gün boyunca eserlerini sergiledi.


ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU


Etkinlik, İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Ensar Vakfı, Önder, İlim Yayma Cemiyeti, İlim Yayma Vakfı ve Türgev işbirliğiyle ile hayata geçirildi. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi, ödüller düzenlenen törenle sahiplerini buldu.


Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki törene katılım yoğundu. Kısa film dalında Maltepe Şehit Er Çağlar Mengü İmam Hatip Lisesi’nden Kaan Kodaz ve Onurhan Sarı’nın hazırladığı “Sürgün” adlı film birinci oldu. Ödül töreninde bu film de gösterildi. İstanbul İmam Hatip Liseleri 1. Bilim, Sanat ve Kültür Günleri'nin gelecek yıl Anadolu'nun farklı şehirlerine de yayılarak devam etmesi planlanıyor.



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs