Sağlık Mesleğin Mezunlarından Ziyaret

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi eski mezunları, öğretmenlerini ziyaret edip, öğrencilerle buluştu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi eski mezunlarından Sezgin Koca İl Sağlık Müdürlüğü Tıbbi Sekreter, Veysel Kuruner Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Hemşiresi; Ceren Bora SAÜ Hemşirelik öğrencisi, Fatma Aslan Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Hemşiresi, Gülpembe Kaya Geyve Adliyesi memuru ve Zuhal Başkaya Hemşire öğretmenlerini ziyaret etti.

Okul müdür yardımcıları Şeref Bulut, Fatih Uysal, öğretmenlerden Mehmet Aydoğan ve Esra Uçar ziyaretten çok memnun oldular.

Eski mezunlar bu yıl 12.sınıfta okuyan öğrencilerle üniversite eğitimi ve iş hayatı hakkında sohbet ettiler.

 Sezgin Koca: " Bu okuldan birincilikle mezun oldum. İl Sağlık Müdürlüğünde Tıbbi Sekreter olarak çalışıyorum. Değerli arkadaşlarım, okulunuzun kıymetini biliniz."dedi.

Ceren Bora: " SAÜ Hemşirelik bölümü öğrencisiyim. Üniversiteyi kazanamama korkusu yaşamayın."dedi.

Fatma Arslan: " Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde Hemşireyim. Hem çalışıyorum hem de okumaya devam ediyorum." dedi.

Gülpembe Kaya: " Geyve Adliyesinde memurum. Okuldayken aklımız deplasmandaydı. Liseden mezun olunca, aklım başıma geldi KPSS'ye çalışıp memurluğu kazandım."dedi.

Zuhal Başkaya: " Ben de Adalet Bakanlığında hemşireyim."dedi.

Veysel Kuruner: " Özeleştiri yapmam gerekirse, lisede iyi bir öğrenci değildim. 60 kişilik sınıfta 40.olarak mezun oldum. Sonradan aklım başama geldi. KPSS'ye çalışrken internet ve telefonla bağlantımı kestim. Gayret ettim ve Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinin Acil bölümüne hemşire olarak atandım."dedi.

Okul müdür yardımcısı Şeref Bulut:"Bizi unutmayıp ziyarete geldiğiniz ve 12.sınıflarla sohbet ettiğiniz için teşekkü ederiz."dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

2007-2008 öğretim yılı okul birincisi Sezgin KOCA

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs