GEYVE EŞEME'de OKUL SEVİNCİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve'nin Eşme köyü İlkokulu müdürü Mehmet Emin Şimşir, okula gelen öğrencileri balon, kek ve meyve suyu ikram ederek karşıladı. 

Eşme İlkokulu müdürü Mehmet Emin Şimşir ve öğretmenler tatilde el ele vererek, okulu dezenfekte ettiler, sınıfları ve bahçeyi balonlarla süslediler. Bahçe kapısına balonlarla süslü HOŞ GELDİNİZ takı astılar. 

Öğrenciler, velileriyle beraber sosyal mesafe, maske ve temizliğe dikkat ederek sevinçle okula geldiler. Öğrenciler, okula, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın sevincini yaşadılar. 

Okul müdürü Mehmet Emin Şimşir: "Okulların açılması herkesi sevindirdi. İnşallah, pandemi biter, tüm insanlık rahat eder. Bütün öğrencilerime sağlık ve başarılar diliyorum." dedi. Geyve

Eşme İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Bahri Günaydı: "Okulların açılması hem velileri hem de öğrencilerimizi çok sevindirdi. Gece gündüz demeden okulumuza hizmet eden müdürümüz Mehmet Emin Şimşir ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim." dedi.

#geyve #esme #okulu #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs