Sağlık Meslek Lisesi’nde “Kızılay Haftası”..

Geyve Sağlık Meslek Lisesi’nde “Kızılay Haftası”kutlandı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
Geyve Sağlık Meslek Lisesi’nde “Kızılay Haftası”kutlandı.

Sağlık Meslek Lisesinde “Kızılay Haftası”kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayıp, sağlık meslek lisesi öğrencilerinin kızılayın önemini belirten konuşmalar ve şiirler okunması ile devam etti.

Geyve İlçe MEM müdürü Alaattin Dişli: “Kim bir kişiyi yaşatırsa tüm toplumu yaşatmış olur. Kim bir kişiyi öldürürse tüm toplumu öldürmüş olur. Bunun için hepinizi kan vermeğe davet ediyorum.”dedi. SML müdürü İsmail Yel, Kızılaya kan vermenin ehemmiyetini açıkladı.

Sakarya Kızılay kan bağış uzmanı Ceyda Topaloğlu: “Sakarya genelinde sadece Geyve sağlık meslek lisesi bu programı düzenledi. Bundan dolayı programı düzenleyenlere teşekkür ederiz. Bir kişinin bir ünite kan vermesiyle üç kişinin hayatı kurtulmuş olacaktır. Geyve halkına da bizlere kan bağışında bulundukları için çok müteşekkiriz. İyi ve kötü günlerinizde Kızılay daima yanınızda olacaktır.”dedi.

Sunuculuğunu öğretmen İlhan Çınar’ın yaptığı “Kızılay Haftası”kutlama programına Geyve Kaymakam refiki (stajyer kaymakam) Hayri Zorlu, İlçe MEM Alaattin Dişli, Kızılay Geyve İlçe başkanı Basri Bölükbaş, Sakarya Kızılay kan bağışçısı teşvik elemanı Ceyda Topaloğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Foto ve Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs