Okullararası Münazara Yapıldı

Geyve METEM(Mesleki Teknik Eğitim Merkezi) müdürlüğü tarafından okullar arası münazara programı hazırlandı.
Editör Editör

Program; Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda icra edildi. Geyve Anadolu Lisesi öğrencileri; Mehmet Kanpolat, Beyza Akın ile Dilara Ecel. Hükümet’i temsil ederek; “Doğru her yerde söylenmemelidir.” tezini savundu.

GAİHL(Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi) öğrencileri; Reyhan Özçelik, Rümeysa Baran ile Şule Kılıç. Muhalefeti temsil ederek; “Doğru her yerde söylenmelidir.” anti tezini savundu.

Hakemliğini Geyve Gazipaşa Öğretmeni Abdülcabbar Uğurlu yaptı. Jüri; HEM müdürü İrfan Karaçayır, Geyve Atatürk İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Halil Sert ve Öğretmen Emre Porikli'den oluştu.

Programı Hazırlayan Geyve METEM okul Müdür yardımcısı Yavuz Şengül: “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi sosyal hayata alıştırmak ve karşısındaki muhataplarına derdini anlatabilmek, onların hayatta kendilerini rahatlıkla toplum içinde hareket edebilmelerini öğrenmelerine yardımcı olmak babında bu tür programlar hazırlıyoruz.”dedi.

Münazara şu şekilde; GAL219 puan, GAİHL 174 puan alarak sonuçlandı.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER
 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs