Gözde ile Onur'un Muhteşem Düğün Töreni

Hatice-Memiş Öztekin(İstanbul; Yozgat ili ve Boğazlıyan ilçesi ile köyleri Dernek başkanı emekli emniyet mensubu)'in kızları Gözde ile Mukaddes-Suat Güney'in oğulları Onur Güney evlendi.
Editör Editör

Genç çiftin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri-Florya'da yapılan düğün törenine; İst. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İst. Bahçelievler Beld. Başkanı, İst. Göztepe Eğt. Araş. Hast. Laboratuar Grubu, İtalya ile İspanya'dan gelen misafirler, Akraba, arkadaş ve davetliler katıldı.

Bizzat katılamayan davetliler ise mesaj çekerek kutladı.

Baba Suat Güney: "Düğünümüze, Adıyaman, Şanlı Urfa, Ankara, Yozgat, Edirne, İzmir gibi uzak vilayetlerden, Sakarya ile Kocaeli Güney Grubuna, Yaşar Ticaret'e ve yakından bizzat gelerek katılanlara, mesaj göndererek tebrik edip kutlayan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve diğer dostlarıma, Geyveli Yöresel Klasik Halk sazları ekibi Klarnet Gökhan Beştepe, Cümbüş emekli müzik öğretmeni Refik Ulu ile Davul Muharrem Genç, Furkan Organizasyon ile GEYVE HABER sorumlu yazı işleri müdürü Mustafa Hamdullah ERGİN'e çok teşekkür ederiz."şeklinde konuştu.

Genç çiftlerin; balayını geçirmek üzere Belçika'ya daha sonra oradan İtalya'ya geçecekleri öğrenildi.

GEYVE HABER ailesi adına; genç çiftlere ömür boyu mutluluk dolu yıllar dileriz.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


Cümbüş emekli öğretmen Refik Ulu

Klarnet Gökhan Beştepe

Davul Muharrem Genç
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs