Yaz Spor Okulları Başladı

Yaz Spor Okulları, Spor malzemelerinin dağıtılmasıyla başladı.
Editör Editör

Geyve İlçesinde, Atatürk Spor Salonunda Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Yaz Okulu ” öğrencilerine branşlarına göre malzemeleri dağıtıldı. Töreni; Uluslararası Karate Hakemi ve Antrenörü Uğur Kobaş sundu.

Dağıtım törenine, Sakarya Gençlik Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erden, Nuri Çatalçam, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Belediye Meclis Üyesi Metin Atalay, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yıldız, öğrenciler ve kalabalık bir veli gurubu katıldı.

Belediye Başkanı Murat Kaya, öğrencileri yaz tatillerini spor ile değerlendirdikleri için kutladı ve iyi tatiller diledi.

Alınan bilgilere göre; Badminton 80 öğrenci, Basketbol 330 öğrenci, Futbol 1020 öğrenci, Güreş 20, Hentbol 90 öğrenci, Karate 275 öğrenci, Masa Tenisi 88 öğrenci, Tenis 50 öğrenci, Voleybol 640 öğrenci, Toplam 2Bin593 öğrenciye malzeme dağıtıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs