Pamukovalı gençleri ölüm Bursa’da yakaladı

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde kontrolden çıkan motosikletin ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada, Pamukova ilçesinden sürücü 22 yaşındaki Ali Kambur ile arkadaşı 19 yaşındaki Eyüp Tetik yaşamlarını yitirdi.
Ali ARICI Ali ARICI
Pamukova İlçesi Mekece Köyü'nde oturan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 2'nci Sınıf öğrencisi Ali Kambur ile markette çalışan arkadaşı Eyüp Tetik, dün motosikletle Yalova ve İznik'i günü birlik gezmek için köylerinden ayrıldılar. Bursa'nın Orhangazi ile İznik ilçelerini de gezen gençler dün gece köylerine dönmek için yola çıktı. Ali Kambur'un kullandığı 54 RD 869 plakalı motosiklet, İznik'e bağlı Boyalıca Mahallesi’nde kontrolden çıkıp, boş bir arazide akasya ağacına çarparak durabildi. Kazada, kasklarını takmış olan Ali Kambur ve arkasında oturan Eyüp Tetik ağır yaralandı. Ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ali Kambur ve Eyüp Tetik yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
YAKINLARI ACI HABERLE YIKILDI

Doktorların yarım saati aşkın müdahalesine rağmen yaşamlarını yitiren gençlerin cenazeleri Orhangazi Devlet Hastanesi morguna konuldu. Cenazeler daha sonra, telefonla haber verilmesi sonucu Orhangazi'ye gelen ailelerine teslim edildi. Sinir krizi geçiren ölen gençlerin akrabalarını yakınları güçlükle sakinleştirdi. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Talihsiz iki gencin Cenazeleri bu gün Orhangazi Devlet Hastanesi Morgundan alınarak defnedilecekleri Sakarya’nın Pamukova İlçesi Mekece Mahallesine getirildi. Ali Kambur ve Eyüp Tetik öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına müteakip Mekece Mahallesi mezarlığında yan yana defnediledi.

Talihsiz iki gencin Pamukova İlçesini ve Mekece Mahallesini yasa boğarken kazada yaşamını yitiren Ali Kambur ve Eyüp Tetik’in cenaze namazında gözyaşları adeta sel oldu. Kaza da yaşamını yitiren Ali Kambur’un babası Hayri Kambur ve Eyüp Tetik’in babası Recep Tetik oğullarının tabutlarının başından bir an olsun ayrılmazken ayakta durmakta güzlük çektiler.

Yalova Çınarcık a motosiklet ile gezmeye giden gençlerin akşam saatlerinde Yalova dan dönüşe geçtikleri saatlerde kazada yaşamını yitiren Eyüp Tetik’in annesinin oğlunu telefonla aradığı ve “ Neredesiniz “ sorusuna oğlunun “ Anne yoldayız geliyoruz “ cevabını verdiği, annesinin de oğluna “ Yavaş gelin dikkatli gelin “ dedikten 20 dakika sonra gençlerin kaza yaptığı ifade edildi.

Ölüme birlikte giden iki arkadaşın cenazeleri de yan yana defnedildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs