Irmak 3. Kez Güven Tazeledi

AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongre’sini Mehmet Akif Kültür Merkezi Salonu’nda yaptı.
Editör Editör

AK Parti'de ilçe kongreleri heyecanı bugün saat 13.00'da başladı. AK Parti İl Teşkilatı kongre için bugün Geyve'ye geldi.

AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı öğle saatlerinden itibaren dolmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde, AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığına aday olarak mevcut başkan Muhittin Irmak gösterilmişti.


Kongreye; AK Parti Sakarya milletvekili Şaban Dişli, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya il Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti eski milletvekillerinden Recep Yıldırım, AK Parti Milletvekili aday adayı Ender Serbes, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Arifiye Belediye başkanı İsmail Karakullukçu, Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan, Karapürçek Belediye başkanı Orhan Yıldırım, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, AK Parti Akyazı ilçe başkanı Feyzi Bora, AK Parti Pamukova ilçe başkanı Fatih Akın, Taraklı ilçe başkanı Mehmet Pilavcı, Karapürçek ilçe başkanı Cemalettin Selim, Arifiye AK Parti ilçe başkanı Ethem Çınar iştirak etti.


Program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. 

Konuşmak için ilk olarak kürsüye Muhittin Irmak geldi. Irmak özetle: “Bu dönem genç arkadaşlarımıza yol açalım yeni bir kadro ve yeni bir ekiple inşallah 2015-2019 seçimlerine bu ilçeyi bu teşkilatı taşısın diye yönetim kurulunda bu dönem görev almayan ve benimle beraber 6 yıldır bütün güçleri ile her çeşit fedakârlığa katlanarak, bu ilçede bu ciddi hizmetlerde AK Parti kadrosu içinde yer alan ve bugün ayrılan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Bugün bu ilçede sorunsuz bir kongre yapıyor isek onların üstün gayretleri sayesinde olmuştur.”dedi.

Başkan Murat Kaya: “ Ak Parti belediyeleri ile aramızda manevi bir bağ var, bu bağ kardeşlik bağıdır.Bu sayede 9 seçim boyunca AK Parti iktidar oldu. Dokuz seçim arka arkaya kazanıp büyüyen bir başka parti var mı? Bu kazanım samimiyetten kaynaklanmaktadır. Allah bu samimiyetimizi bozmasın. 2015 seçimlerin de de oylarımızı artırarak iktidar olmayı nasip etsin. Geyve’de yapılan beş kongreye asla çift liste olmadı, zaten olma ihtiyacıda duymadık. Sakarya’da ilk kongreyi biz yapıyoruz. Bu kongremiz Sakarya içinde hayırlı olsun. Siyasetteki amacımız AK Parti kimliği altında güzel hizmetler yapmaktır. Geçtiğimiz dönemdeki seçimde yüzde 52 olan oyumuz, bu dönemde yuzde 57 oldu. Demekki halka hizmet ediyoruz ki oy oranımız arttı. Muhalefet, Geyve’de çalışma yapılmasın diye uğraşıyor ama biz köy, mahelle merkez demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bizim hizmet etmekte kahrımızı çeken Sakarya milletvekillerimize ve özellikle Şaban Dişli’ye teşekkür ediyoruz. Her vatandaşın isteğini yerine getirmeye çalışıyoruz hiç birini sümenaltı etmedik. Biz bu hizmetleri yaparken milletvekillerini gecenin ikisinde dahi arıyorum. İ Geyve’ye kanalizasyon ve arıtma sistemi için 50 milyonluk yatırım çalışmaları devam ediyor. Seçimlerde gazını atamayan muhalefet ilçemizdeki çamurdan tozdan bahsediyor. Bu sıkıntı 10 ay sonra bitecek ve hemen Sakarya Büyük Şehir Belediyesi desteğiyle asfaltlama çalışmalarına başlayacagız. 8.8 milyon liraya mal olacak 350 yataklı öğrenci yurdu yapımı inşaatı başladı. Fakülte gelmesi için alt yapıyı hazırlamak gerekiyor bu ugurda gayretlerimizi sürdürüyoruz. Aynı zamanda SGK için ihalesi yapıldı. Geyvemize hayırlı olsun yakında onunda inşaatına başlıyoruz.”dedi. 

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli: “ Başkanlık sistemine geçip Recep Tayyip Erdoğan'ı partimizin başına getirmek için 2015 seçimlerine en az 340 milletvekiline ihtiyacımız var. Bunun için sizlerin desteği çok önemli. 2023 hedefine ulaşmamız için Recep Tayyip Erdoğan başkan olmalıdır. 2023 hedefi bizim için çok önemli, çünkü ozaman dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olacağız. Şuanda kişi başına düşen milli gelir 11 bin dolar, 2023’te ise 25 bin dolar olacaktır. Alifuatpaşa’da bazı sıkıntılarımız var, mesela ucube bir köprü yapıldı bu köprünün neticesinde birinci bölge müdürü görevden alındı. 2015 yılında Türkiyenin yeni gücüne, yeni başbakanına el birliğiyle destek verelim. Türkiye güçlü olmasa Irak ve Suriye’deki oyunlar ülkemize taşınacaktır. Türk insanı olarak dünya Müslümanlarına ve mazlumlarına sözümüz var. Bu sözlerimizi yerine getirmek için güçlü olmamız gerekir.

Kürsüye son olarak AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu çıkarak özetle: "Bize gönül vermiş, bize % 69 gibi bir oy birlikteliği ile bizimle ilgili hiç duasını eksik etmemiş insanımızla, yerel yönetimlerdeki tecrübeli başkanlarımızla, sandık başında 9 seçim boyunca çalışmış artık gözü kapalı o tecrübeyi edinmiş iş yapabilecek teşkilat mensuplarımız ile hizmeti yapmak zorundayız. Hedefimiz her şart altında AK Parti’yi ayakta tutmak olmalıdır. Çünkü Türkiye’nin İstiklal ve İstikbal’inin teminatı AK Parti’dir. Bugün siyaset arenasını işgal eden o iki muhalefet partisi Türkiye düşmanları ile ittifak etmekten geri durmuyorlar.”şeklinde konuştu.

Aday Listesi Asil üyeler1- Başkan Muhittin Irmak, 2- Ünal Demir, 3- Raif Alev,4- Murat Demir, 5- Mümin Erkan Hammaz, 6- Sami Gökbayrak, 7- İlyas Akkaya, 8- Zeynep Kısa, 9- Bahar Tikicieri Memiş, 10- Mustafa Ünal, 11- Metin Avcı, 12- Eyüp Ay, 13- İbrahim Çelik, 14- Muhammet Nail Bilgin, 15- Sedat Aydemir, 16- Güngör Çam, 17- Özlem Aş, 18- Arif Erdem, 19- Mustafa Yeniçırak, 20- Yahya Dişli. 

Yedek Üyeler1- Davut Kartal, 2- Nevzat Sıvacı, 3- Özgür Yavuz, 4- Serkan Yıldız, 5- Mehmet Ezer, 6- Çetin Kazdal, 7- Serdar Başol, 8- Sinan Kervan, 9- Muharrem Çakır, 10- Ramazan Öztürk,11- Büşra Kaçar, 12- Nazım Topçu, 13- Şeref Yılmaz, 14- Leyla Oral, 15- Urfail Ceyhan, 16- Zafer Yıldız, 17- Yılmaz Yıldırım,18- İbrahim Akçay, 19- Celil Oğul, 20- Rıdvan Doğan.

İl Delegeleri1- Muhittin Irmak, 2- Murat Kaya, 3- Ünal Demir,4- Raif Alev, 5- Murat Demir, 6- Mümin Erkan Hammaz, 7- Sami Gökbayrak, 8- İlyas Akkaya, 9- Zeynep Kısa, 10- Bahar Tikicieri Memiş, 11- Mustafa Ünal, 12- Metin Avcı, 13- Eyüp Ay, 14- İbrahim Çelik, 15- Muhammet Nail Bilgin, 16- Sedat Aydemir, 17- Güngör Çam, 18- Özlem Aş, 19- Arif Erdem, 20- Mustafa Yeniçırak, 21- Yahya Dişli, 22- Abdullah Özdemir, 23- Metin Atalay, 24- Muammer Özdemir, 25- Nihat baltaoğlu, 26- Metin Kolat, 27- Neşet Çakır, 28- Selami Çolak, 29- Nedim Kaya, 30- Zeki Güneri, 31-Mehmet Doğru, 32- Yunus Emre Yar, 33- Aynur Gökdemir, 34- Recep Dişli. Olarak seçildiler.

Daha evvel üyelik yapıp ayrılan; Kerim Mazlum, Mustafa Çelik, Şükrü Çelik, Mustafa Eriş, Bayram Uzun, Nevzat Sıvacı, Ergün Karakuş, Seydi Kılıç, Ali Bostan, Alahattin Kaya, Hatice Betül Özdemir, Mustafa Aydın ile İbrahim Akıncı'ya birer plaket verildi.

Programın bitiminden sonra gelenlere, etlipilav ve ayran ikramı yapıldı.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs