Ömer Erdem aday adaylığını basınla paylaşacak

'Her şey 'Yeni Sakarya' için'
Ali ARICI Ali ARICI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Danışmanı Ömer Erdem, 2015 Genel Seçimi’ne AK Parti'den Sakarya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Erdem, yarın Elegant Restoran'da vereceği kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geliyor

Yurtiçi ve yurtdışında başarılı bir iş ve siyaset hayatı olan Ömer Erdem, Elegante Ristorante Pixxerig’de yarın sabah 10.00'da düzenleyeceği kahvaltılı basın toplantısında aday adaylığını kamuoyuna açıklayacak.


Geçen yıl Ankara Büyükşehir Belediyesi Danışmanlığna getirilen Ekonomist-Siyaset Bilimci Ömer Erdem, Sakarya ve ülke geleceği için yapacağı çalışmaları ve hedeflerini basın mensupları ile paylaşacak.


"Yeni Türkiye hayali bana da heyecan veriyor"


Ankara ve Sakarya nezdinde sürdürdüğü siyasi çalışmalar ve istişareler sonucunda, aday adaylığı kararını verdiği belirten Ömer Erdem, "Ak Parti iktidarında hayata geçirilen “devrim” niteliğindeki devasa hizmetler sayesinde, geleceği bugünden sağlam temeller üzerinde inşa edilmeye devam eden Yeni Türkiye, duruşuyla herkes gibi bendenizi de ziyadesiyle heyecanlandırıyor. 


"Hedefim, Sakarya'yı yaşanabilir en güzel şehir yapmak"


Ankara ve Sakarya nezdinde sürdürdüğü siyasi çalışmalar ve istişareler sonucunda,Bu yolda, Avrupa’da edindiğim bilgi ve tecrübelerimi, Sakarya’mıza hizmet olarak döndürmek için AK Parti’den 'Aday Adayı' oldum. Hedefim; yeni bir heyecan ve coşkulu bir enerji ile Sakarya’nın önünde aydınlık ufuklar açmak, güzel Sakarya’mızı 'Yaşanabilir En Güzel Şehirler' sıralamasında ilk sıralara taşımak ve gelecek kuşaklara göz kamaştıracak modern bir şehir miras bırakmak" diye konuştu.

GeyveHaber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs