Deniz Bank'tan Geyve'de İftar

Deniz Bank, Geyve'de iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren önde gelen isimleriyle buluştu.
Editör Editör


Deniz Bank tarafından İlhan Tan Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine; Deniz Bank Geyve şubesi müdürü Mustafa Çağlar Camkıran, Geyve, Pamukova ve Taraklı İlçe Tarım Müdürleri, Kooperatif ve Birlik Başkanları ile yörenin önde gelen çiftçileri katıdı.

TARIM SEKTÖRÜNÜ DESTEKLİYORUZ

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sunduğu yenilikçi ürünler ile bu sektöre en büyük yatırım yapan özel banka olan Deniz Bank, Türkiye'nin dört bir yanındaki üreticileri desteklemeye devam ediyor. Banka, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdüryor.

ÖZEL BANKALAR ARASINDA BİRİNCİYİZ

Deniz Bank Geyve şubesi müdürü Mustafa Çağlar Camkıran iftar yemeğinden önce yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sunduğumuz hizmetler bakımından özel bankalar arasında birinci sırada yer almaktayız. Geleneksel hale gelen iftar yemekleriyle sektörümüzün karar vericileriyle bir araya gelmeten mutluyuz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs