Toçoğlu: AK Parti’yle Türkiye kazanacak

AK Parti Olağan Kongresi’ni değerlendiren Başkan Toçoğlu, tüm teşkilat kademeleri ile 1 Kasım’a hazır olduklarını bir kez daha vurguladı. Toçoğlu, “Türkiye için daha iyiyi isteyeceğiz. Daha güzeli için çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın; Türkiye ve Sakarya’ya kazandıracağız” dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti 5. Olağan Kongresi sonrasında sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu. Kongrede Türkiye ve Sakarya’yı ilgilendiren önemli gelişmelerin yaşandığını aktaran Toçoğlu, “AK Parti 5. Olağan Kongresi’yle bugün bir kez daha; daha büyük bir güçle, daha büyük bir inançla, aynı kararlılıkla, ‘Haydi bismillah’ diyoruz. Kongrede ülkemizin yanı sıra, şehrimizi de ilgilendiren çok mühim gelişmeler yaşadık” diye konuştu.

1 KASIM’A HAZIRIZ

Başkan Toçoğlu şu ifadelere yer verdi; “Değerli Milletvekilimiz Ayhan Sefer Üstün AK Parti MKYK’sına girdi. Bir kez daha tebrik ediyorum. Bugün bir kez daha şunu yüksek sesle söyledik; biz Türkiye’nin geleceği için atılacak her yeni adıma hazırız. Bu yüzden üstüne basa basa ifade edelim; AK Parti’nin tüm teşkilat kademeleri 1 Kasım’a hazırdır.”

YÜRÜYÜŞ KARARLILIKLA SÜRECEK

“Değer üreten siyasetimizle, kimlikli bir anlayış izleyecek, davamızın muktedir olması için var gücümüzle çalışacağız. Biliyoruz ki; AK Parti dün oluşan, bugünü yaşayan ve yarın da yok olmaya mahkum olan bir hareket değildir. Tarihsel arka planımızla, bize tevessül eden bu derinlikli güçle yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdüreceğiz.”

SAKARYA KAZANACAK

“Türkiye için daha iyiyi isteyeceğiz. Daha güzeli için çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın; Türkiye ve Sakarya’ya kazandıracağız. Bu vesileyle bir kez daha kongremizin şehrimize, ülkemize, gönül coğrafyamızda yaşan kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs