Geyveli Çiftçiler Bursa Tarım Fuarında

Geyve Ziraat Odası tarafından düzenlenen “Bursa Tarım Fuarı” gezisine çiftçiler yoğun ilgi gösterdi.
Editör Editör

Geyveli çiftçiler Bursa’daki Tarım ve Tarım Aletleri fuarına gitti.

Geyve Ziraat Odası başkanlığının çiftçiler için düzenlediği fuar programına Geyveli 90 çiftçi katıldı. 2 adet büyük otobüsü dolduran çiftçiler tarım fuarını gezerek teknolojinin getirdiği en son teknoloji ile üretilen ziraat aletlerini görüp gerekli bilgileri aldı.

Yenilikleri Yakından Gördüler

Geziye katılanlar: “Yetiştirdikleri ürünlerini gururla teşhir edenleri görmekten mutlu olduk.” “Bizler, gördüklerimizden daha kaliteli meyve ve sebzeler yetiştiriyoruz.” “Neden bin bir emekle yetiştirdiğimiz ürünleri misafirlerimize sunacağımız böyle bir uygulama neden bizde yok?” Cümleleri ile duygularını ifade etti.

Pınar; Teşekkür Etti

Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar: “Her yıl olduğu gibi bu yılda Geyveli 90 çiftçimizi, yeni çıkan tarım aletleri ile tarım ürünlerini görmeleri için Bursa’da açılan TÜYAB Tarım Ürünleri ve Aletleri Fuarı’na götürüp gezdirdik. Bursa Tarım Fuarı gezimize katılan çiftçilerimize destekleri için teşekkür ederim.

Yetiştirdikleri ürünlerini konuklarına sunan çiftçilerin yüzlerindeki gurulu ifade anlatılamaz. İlçemizde tarım ile uğraşan ve bu gezimize katılan üreticilerimiz umarım ki hem yenilikleri yakından görmüşler hem de aynı işi paylaşan dostları ile bilgi alış verişlerinde bulunmuşlardır. Bu tür inceleme ve kültür alış verişlerini amaçlayan gezilerimiz aralıksız devam edecektir. Çiftçilerimize gezimize katılımları için, Yılmaz Traktöre katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN/ Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs