Garnizon Komutanı Yüzbaşı Çolak'ın Konuşması

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla,Geyve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende, Garnizon komutanı Personel Yüzbaşı Taner Çolak yaptığı konuşmayla seyircilere duygusal anlar yaşattı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla,Geyve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende, Garnizon komutanı Personel Yüzbaşı Taner Çolak, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında özetle şunları söyledi:

30 Ağustos 1922'de milletimizin bayrak ve vatan sevgisi, ordumuzun kahramanlığı ve cesareti ile tarihimizin dönüm noktası olan destanlarından biri daha yazılmıştır.

30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya koyulması bakımından büyük anlam ifade etmektedir.

Tüm tarihimiz boyunca bağımsız yaşamayı ülkü edinmiş olan yüce milletimiz, tarihinden aldığı onuru, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ya İstiklal, ya Ölüm!" sözleriyle perçinleyerek; her türlü zor şartlara rağmen, milletimizin vatan sevgisi ve bağımsızlık ülküsü önünde hiç bir gücün duramayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve saygıyla anıyor, şükranlarımızı sunuyorum.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs