ŞEHİR MERKEZİNDE KİTAP OKUDULAR

Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu(Sağlık Meslek) Lisesi öğrencileri vatandaşlarla beraber şehir meydanında kitap okuyarak, okumanın yeri, zamanı ve yaşı olmadığını ispatladılar.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Okuma kültüründe farkındalık oluşturmak için, Türk Kütüphaneciler Derneğinin başlattığı, 81 İlde şehir merkezinde kitap okuyoruz programı Geyve Belediyesinin önünde yapıldı. Programa Geyve Milli Eğitim şube müdürleri Tahir Taş ve Bahatdin Aydemir, MTAL müdürü Metin Çil ilçe Halk Kütüphanesi müdürü Tülin Ak ve öğrenciler katıldı.

BELEDİYENİN ÖNÜNDE KİTAP OKUDULAR

Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu(Sağlık Meslek) Lisesi öğrencileri ve öğretmenler önce İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Daha sonra Geyve belediyesinin önündeki banklara oturarak kitap okudular. Öğrenciler yanlarından geçen vatandaşlara kitap hediye ettiler. Vatandaşlardan 79 yaşındaki Ahmet Kılıç dede “Okumanın yaşı yoktur.” diyerek, öğrencilerin yanına oturup kitap okudu.

Geyve Milli Eğitim şube müdürleri Tahir Taş, Bahatdin Aydemir ve okul müdürü Metin Çil, bu örnek davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür ettiler.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs