Öztürk 264 TV Kurumunu Ziyaret Etti!

264 TV Kurumunu UBİTAD Genel Başkanı Öztürk ziyaret ederek TV yönetim kurulu başkanı Zafer Tokuş ile görüşerek yayın hayatında başarılar diledi

Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya’nın ilk uydu 264 TV yayın hayatına hazırlıklarını sürdürürken UBİTAD (Uluslararası Bilişim Teknolojileri Araştırma Derneği) Genel Başkanı Muhsin Öztürk kanalı ziyaret ederek Tokuş Medya Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Tokuş ile yayın masası, stüdyolar ve haber merkezini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Tokuş Medya Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Tokuş ve UBİTAD Genel Başkanı Muhsin Öztürk’ün ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını, ziyaretlerinin kuruma büyük bir sinerji verdiğini, Sakarya Halkı ve Kamu Kurum STK’lerin Sakarya’nın televizyonuna verdikleri güçlü destekten dolayı herkese teşekkür etti.


Sakaryalı olan (UBİTAD ) Genel Başkanı Muhsin Öztürk “Sakarya’nın TV yayın ihtiyacının karşılanması için Tokuş Medya’nın bir süredir yayın için yaptığı hazırlıkları yakından takip ediyordum. 264 TV Kurumunu gezerek yapılan yatırımı gördüm kurumsallaşmış ulusal yayına yapan televizyonların teknolojileri ile birebir aynı teknoloji ile donatılmış olan 264 TV deneyimli Gazeteci Zafer Tokuş’un yönetiminde deneyimli kadroları ile şehrin sesi olacağına güvenimiz tamdır. Eylül ayı ortalarında yayın hayatına başlanmasını büyük bir özlemle bekliyoruz. Bir milyon Sakarya ve Türkiye’miz de 264 TV’nin yayın hayatına başlamasını büyük bir heyecanla beklediğini düşünüyorum. 264 TV Sakarya’mız ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun “ dedi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs