İlçe başkanının evlat acısı! 19 yaşındaydı...

İyi Parti Geyve İlçe Başkanı Yusuf Baran'ın engelli kızı Zeynep, 19 yaşında hayata veda etti İyi Parti Geyve İlçe Başkanı Yusuf Baran'ın 19 yaşındaki engelli kızı Zeynep, rahatsızlığı sebebiyle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzun süredir tedavi görüyordu. Zeynep Baran'ın tedavisi bir süredir de Kocaeli'deki bir özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu. Kalbi duran Zeynep müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Zeyneo Baran'ın cenazesi Salı günü toprağa verilecek. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümir Dikbayır ile İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan da genç kızın vefatıyla ilgili baş sağlığı mesajı yayımladı.
Editör Editör

İyi Parti Geyve İlçe Başkanı Yusuf Baran'ın 19 yaşındaki engelli kızı Zeynep, rahatsızlığı sebebiyle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzun süredir tedavi görüyordu. Zeynep Baran'ın tedavisi bir süredir de Kocaeli'deki bir özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu. Kalbi duran Zeynep müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. 


Zeyneo Baran'ın cenazesi Salı günü toprağa verilecek. 


İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümir Dikbayır ile İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan da genç kızın vefatıyla ilgili baş sağlığı mesajı yayımladı. 

#yusuaf-baran #kizi-zeynep #vefat

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs