GEYVE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU OLDU

GEYVE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU OLDU
Emir DOLUNAY Emir DOLUNAY

Geyve Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu uzun süren gayretleri sonucunda, 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren sınavla öğrenci alacak okullar içerisinde yer alması onaylandı.

TERCİHLERDE OKUL KODU 60062 OLDU
8. sınıftan 9. sınıfa geçen öğrenciler 2020-2021 eğitim öğretim yılında okulu 60062 koduyla tercih edecekler.

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) 2014 yılında proje okul uygulaması başlatmış ve sayılı kurumlar bu kapsama dahil edilmişti. İlerleyen yıllarda proje okulu olmak isteyen kurumların da başvuruları alınmaya devam etti. Geyve Kız AİHL, uzun gayretler sonucunda gerekli kriterleri yerine getirerek başvuruda bulundu. Yapılan değerlendirmelerin ardından müjdeli haber geldi ve Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olması onaylandı.

BÖLGEMİZİN ÇEKİM MERKEZİ OLACAK
Haber okul idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin yanı sıra Geyve eğitim camiasında da sevinçle karşılandı. Pamukova, Taraklı, Göynük ve Osmaneli gibi civar ilçeler de dahil bölgemizdeki proje okul eksikliğinin giderilmesinin memnuniyet verici olduğu yorumları yapıldı. Sınavla öğrenci alacak olması okulun çekim merkezi haline gelmesini sağlayacak. Ayrıca proje okuluna kavuşmuş olmak, ilçemiz eğitim kalitesinin de daha iyi noktalara gelmesinin önünü açacak. 

"AYNI ŞEVKLE ÇALIŞMAYA DEVAM"
Okul müdürü Ahmet Erol, uzun ve yorucu bir süreçten geçerek bu noktaya geldiklerini ve büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti. Erol, "Proje okulu olmak için yoğun bir mesai harcadık. Şükürler olsun nihayetinde güzel haberi aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geyve'mize, Sakarya'mıza, ülkemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Erol, sınavla öğrenci almanın yanı sıra okulda normal eğitimin de (sınavsız) devam edeceğini hatırlatarak, "Okul olarak her alanda en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şevkle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

#geyve-kiz-anadolu-ihl-fen-ve-sosyal-bilimler-proje-okulu

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs