Geyve'nin incisi, Anadolu Lisesi

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş: "Okulumuzu 2020-2021 öğretim yılına daha da iddialı olarak eğitime hazırlıyoruz. Üniversite okumak isteyen başarılı öğrencilerimizi okulumuzu tercih etmelerini bekliyoruz. Sayın veliler, okula devam ettirmek sizden, üniversiteyi kazandırmak bizden." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Okulumuza bu sene ve sonraki senelerde kayıt yapacağımız öğrencilerimize temiz ve nezih bir okul ortamı ile Öğrenmeyi daha da kolaylaştıracak bir eğitim ortam hazırlamaktır.

2020-2021 Öğretim yılında okulumuzun tüm sınıflarını werzalit sıra takımlarıyla donatacağız. Sınıfların perdelerini yeni öğretim yılı sonuna kadar Stor perdelerle yenileyeceğiz. Sınıf duvarlarını eğitimi kolaylaştırıcı materyallerle donatacağız.

Okulumuzun Bahçesini büyük bir bölümünü çimlendirdik, yaklaşık 220 adet sarı taflan ve çiçeklerle ile donattık, oturma bankları ve kamelyalarla park haline getirdik. İnşallah daha da güzelleştirmeye davam edeceğiz.

 

#geyve #anadolu #lisesi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs