GEYVE SİNAN BEY MTAL 15 OKUL ARASINDA

Millî Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" başladı. Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sakarya'dan seçilen 15 okul arasında.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN
İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş; Projelerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Mehmet Salih Güvendi, Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Güldemir ve İnşaatlardan Sorumlu Şube Müdürü Fatih Arduç'un katılımıyla projenin uygulama çalışmaları hakkında planlama toplantısı düzenledi.
Projeden ilimizde 15 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yararlanacağını belirten İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, bir yıl sürecek yeni proje ile okullarımıza Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri alanlarında temel becerilerden okulların bakım ve onarımına, kütüphane, atölye ve spora kadar çok sayıda alanda destek sağlanacağını ifade etti. 

 

PROJEDE NELER YAPILACAK

Durmuş, "Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan 'Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi' kapsamında 618 bin öğrencinin eğitim aldığı 81 ilimizde belirlenen 1000 okulun tamamına zaman içerisinde kütüphane kurulacak ve spor alanları oluşturulacak. Bu kapsamda Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından okullara destek paketleri hazırlanacak." dedi. 

SAKARYA'DAN SEÇİLEN OKULLAR

SATSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İMKB Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sezginler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Akyazı Ahi Evran MTAL, Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Arifiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Motorlu Araçlar Teknolojisi MTAL, Geyve Sinan Bey MTAL, Hendek Anadolu Kalkınma Vakfı MTAL, Karasu Karadeniz MTAL, Karasu Şehit Hasan Keleş MTAL, Kocaali Abidin Serhoş MTAL, Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Serdivan Farabi MTAL.
 
OKULDA SEVİNÇ YARATTI
Okul müdürü Hasan Hüseyin Kurşun İlimizdeki 15 okulun içine kendi okullarında girmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti.Öğrencilerinin bu projeden yararlanmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.Okulum ve öğrencilerim en iyilerine layıktır.Projede emeği geçen İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş; Projelerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Mehmet Salih Güvendi, Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Güldemir ve İnşaatlardan Sorumlu Şube Müdürü Fatih Arduç'a teşekkürleri bir borç bilirim dedi.
#geyve #sinanbey #mtal #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs