DİN DERSİ ÖĞRETMENLERİNE SEMİNER

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Milli Eğitim Müdürlüğü; DÖGEP Kapsamında Online Seminer Gerçekleştirdi.

Geyve Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde şu açıklamayı yaptı: 2021 Yılı Mart ayı DÖGEP konumuz olan ''Ülkemizin Din Eğitimine, İlmi, Tarihi ve Kültürel Mirasına Katkıda Bulunan Bilim İnsanları ve Öncü Şahsiyetlerin Biyografileri'' kapsamında İlçemiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinden Mitat Kamacı tarafından, ilçemizdeki diğer Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine online seminer verildi.

Seminer kapsamında Mehmet Akif Ersoy'un kısaca hayatı tanıtıldı. Ardından Mehmet Akif'in eserlerinden ve hayat görüşünden yola çıkılarak İslam dünyasındaki tembellik ve ahlak anlayışındaki sıkıntılara nasıl çözüm getirilmesi gerektiği görüşleri irdelendi.

Bu bağlamdan yola çıkarak günümüzdeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin bu bilinç ve sorumlulukta olması gerektiği görüşü vurgulandı. Bu sorunların ortadan kaldırılması için neler yapılabileceği ve nasıl bir yaklaşımda bulunulması gerektiği konuşularak iyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdirildi.

#dogep #seminer #verildi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs