GEYVE ELVAN BEY ANADOLU LİSESİNDE VELİ TOPLANTISI YAPILDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Elvan Bey Anadolu Lisesinde Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı.

Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin konferans salonunda gerçekleştirildi. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantı, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı. 

Okul Müdürü Muhammet Karaman’ın konuşması ile devam etti. Okul müdürü Muhammet Karaman, kısa özgeçmişini velilerle paylaşarak bir tanışma gerçekleştirdi. Akabinde okulun öğretmen kadrosu teker teker takdim edilerek veliler tanıştırıldı.

Toplantıda, bütçe analizi yapılıp önceki dönem ibra edildikten sonra görev süresi dolmuş olan bir önceki yönetim kurulu üyelerine teşekkür edildi ve yapılan oylama ile yeni okul aile birliği yönetim kadrosu şekillendi.

 

Yeni oluşturulan Okul Aile Birliği Kurulu:

 Asil Üyeleri Ali Dal, İlknur Tuzlu, Kadriye Akkuş, Veysel Özçelik ve Hüseyin Özel.

Yeni yönetim kurulunun hayırlı, bereketli ve başarılı bir çalışma süreci geçirmeleri temennisinde bulunan Okul Müdürü Muhammet Karaman, daha sonra gelir kaynakları ve harcama giderleri hakkında velileri bilgilendirdi.

Covid-19 sürecinde okullarda yüz yüze eğitimin önemine de vurgu yapan Karaman, maske-mesafe-hijyen kurallarının hayati öneme sahip olduğunu belirterek, öğrencileri bu hususların sürekli hatırlatıldığını bütün tedbirlerin üst düzeyde tutularak eğitim öğretimin devam ettirildiğini belirtti.

Öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde oluşan öğrenme kayıplarının telafisine yönelik bakanlığımız tarafından alınan tedbirlerin okulumuzda da aynı şekilde uygulandığını belirten Karaman Elvan Bey Anadolu Lisesi olarak Geyve'de eğitimde bir marka değer oluşturmak istediklerini söyledi. Bu anlamda öğretmen kadrosu olarak genç ve dinamik, mesleki birikimi üst düzey, alanında uzman bir kadroyla çalıştıklarını ve hedef koyarken cesur olduklarını ifade etti. "Ben kadromuza güveniyorum ve onlara güvenerek sizlere üst düzey vaatlerde bulunuyorum. Yeter ki öğrencilerimiz bizlerin yönlendirmelerine uygun hareket etsin, yeter ki sizler bizden desteğinizi esirgemeyin. Bizler eğitimde koyduğumuz hedefleri başaracağız. Yeni eğitim - öğretim yılı okulumuza ve ülkemize hayırlı olsun." diyerek sözlerini tamamladı.

..

#elvan #bey #lise #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs