Temel Robotik Eğitimi Verildi

Özel Geyve Çözüm Kişisel Gelişim Kurs Merkezi, yarıyıl tatilinde Temel Robotik Eğitimi vererek ortaokul öğrencilerine geleceğin mesleği yapay zeka ve bilgisayar sistemleri üzerine farklı bir bakış açısı katmayı hedefledi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Kurs süresince öğrenciler kodlama temelli oyun tasarımı yaparak sık kullanılan programların arka planını keşfettiler. Android kodlama ile de akıllı telefon uygulamaları hakkında bilgi sahibi oldular.

Sınırlı kontenjan ile gerçekleştirilen kurs bitiminde veli ve kursiyerlerimiz, Robotik Kodlama kursunun dönem boyunca devam etmesinin, öğrencilere bu alanda güzel fikirler vermesi açısından önemli bir ihtiyaç olduğu belirtildi.

Geyve Çözüm Kurs Merkezi yönetim ekibi; bu alanda önümüzdeki dönem böyle bir çalışmanın altyapısını hazırlayarak, değerli öğrencilerimizin gelişimlerine daha fazla bulunabilmek ve teknolojiyi üretme konusunda ilgilerini çekmek için çalışacaklarını belirttiler. 

Kursa katılan öğrencilere "Katılım Belgesi" verildi.

 

#cozum #robotik #kodlama #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs