ELVAN BEY ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ YAZAR İLE BULUŞTU

Geyve Elvan Bey Anadolu Lisesi öğrencileri, Eğitimci şair ve yazar Hüseyin Akın ile buluştu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Eğitimci şair ve yazar Hüseyin Akın, Elvan Bey Anadolu Lisesi öğrencileri ile Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda bir söyleşi gerçekleştirdi.

Düzenlenen programda Akın, öğrencilere hayatlarındaki hedeflerine ve hayallerine ulaşmada rehberlik edecek en önemli ve en çok kıymeti bilinmesi gereken vasıtalardan birinin eğitim olduğunu; bu vesileyle Elvan bey Anadolu Lisesi'nde bulunmalarının kıymetini asla unutmamaları gerektiğine vurgu yaptı.Öğrenmenin hayat boyu süreceğini, bunu asla okulla derslerle sınırlı tutmamaları gerektiğinin de altını çizendi. Hedeflerine ulaşmada yılmadan ve disiplinli bir çalışma ile durmaksızın gayret göstermeleri gerektiğini de öğrencilerimize hatırlattı.

Kendi hayatından örnek hatıralarla konuşmasını zenginleştiren Akın, program bitiminde öğrencilerimiz için kitaplarını imzaladı.

Öğrenci programının akabinde okulumuzda öğretmenlerimiz ile bir araya gelen Hüseyin Akın, öğretmenlerin emeklerinin asla zayi olmayacağını, millî maarif davamız için belki de en mühim misyonu öğretmenlerin omuzladıklarını ve bu yüzden yorulsalar bile gelecekteki daha parlak günler için asla bu uğurda şikayet etmeyip, koşmaktan geri durmamaları gerektiğini ifade etti.Kendisinin de öğretmen olduğunu, bu kutsal yolda onlarca yıl harcadığını ve bunun haklı gururunu ve bahtiyarlığını da hissettiğini dile getirdi. Bu yolculukta öğretmenlerimizin yazmaktan da geri durmamalarını tavsiye etti.

Söyleşi sonrasında öğretmenlerimiz için de bir imza etkinliği düzenleyen Hüseyin Akın, iyi dilek ve temennilerle Elvan Bey Programını tamamladı.

Geyve Elvan Bey Anadolu Lisesi müdürü Muhammet Kahraman bu güzel söyleşi için, Eğitimci Yazar Hüseyin Akın'a teşekkür etti.

#elvan #bey #lise #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs