TEKNOFEST’EN GEYVE KIZ AİHL TEŞEKKÜR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

 

 

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü (DÖGEM) tarafından TEKNOFEST Türkiye finalinde sergilenen 'Engelsiz Özel Eğitim Sınıfı' projesi dolayısıyla Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne teşekkür belgesi takdim edildi.

Geyve Kız AİHL müdürü Ahmet Erol, teşekkür belgesini Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan'dan aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Ahmet Erol ve projeyi hazırlayan Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Hanife Tek'e tebriklerini iletti.

GEYVE İÇİN BİR İLK OLMUŞTU

TEKNOFEST, geçtiğimiz yıl 21 -26 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havaalanında gerçekleşmişti. Geyve Kız AİHL Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Hanife Tek ile 8. sınıf öğrencisi Ebrar Yavuz'un hazırladıkları Engelsiz Özel Eğitim Sınıfı projesi finalde sergilenmiş ve projenin sunumu yapılmıştı. Geyve için bir ilk olan proje ile özel eğitim sınıfında bedensel yetersizliği olan öğrencilerin öğretmenine ihtiyaç duymadan, sınıf içindeki donanım araç-gereçlerine ulaşabilmesi, etkinliklere katılabilmesi ve buna bağlı olarak öğretmenin öğrencileri ile daha etkili, verimli zaman geçirmesi amaçlanıyordu.

 

AHMET EROL'DAN TEŞEKKÜR

Teşekkür belgesinin kendilerini gururlandırdığını belirten Kız AİHL müdürü Ahmet Erol, "Din Öğretimi Genel Müdürümüz Mehmet Nezir Gül hocamıza ve ekibine, bu belgeyi bize takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Doğan ve ekibine kurumum adına gönülden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. Erol, kendilerine bu anlamlı ve onurlu başarıyı yaşatan Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Hanife Tek ile 8. sınıf öğrencisi Ebrar Yavuz'a da ayrıca teşekkürlerini iletirken, "'Bu okulda her çocuk için eğitim var' diyoruz ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

#kiz #ihl #tesekkur #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs