Büyükşehir güneyde her noktaya ulaşıyor

Büyükşehir SASKİ, güney ilçelerde yürüttüğü altyapı yenileme faaliyetleri kapsamında Geyve’de 100 haneye ulaşan 500 metrelik kanalizasyon altyapısının inşası için işleme başladı.
Editör Editör

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında altyapı yenileme ve yeni imalatlar için mesaisine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri, son dönemde özellikle güney ilçelerde altyapının güçlendirilmesi için gece-gündüz çalışıyor.

 

500 metrelik kanalizasyon altyapısı

Pamukova, Taraklı ve Geyve ilçelerinde son dönemde binlerce vatandaşın ihtiyacına cevap veren yağmur ve kanalizasyon altyapısını yenileyen SASKİ, son olarak Geyve İnciksuyu Mahallesi’nde işleme başladı. Yeni yerleşimin yoğun olduğu bölgede yaklaşık 100 hanenin kanalizasyon altyapısını oluşturacak olan 500 metrelik hattın yapımına başlandı. Çalışma tamamlandığında bölge, uzun yıllar hizmet verecek bir altyapıya sahip olacak.

 

Şehrin her bölgesine yeni altyapı

Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Kentimizin her ilçesine, her bölgesine ulaşmak, daha güçlü bir altyapı kazandırmak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz 7/24 sahada, görevi başında. Altyapıda önemli işler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Sakarya’da yaşayan 1 milyon vatandaşın her birine en kaliteli altyapıyı sunmayı hedefliyoruz. Güney bölgemizdeki çalışma hayırlı olsun” denildi.

#saski #sakarya-guney #geyve #tarakli #pamukovs

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs