Gölde ilk turu Yüce attı: Gezi teknesiyle doğada keşif başlıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin müjdesini verdiği gezi teknesi Poyrazlar Gölü’ne indirildi.
Editör Editör

Doğaya uyumlu, zararsız teknolojiyle üretilen tekneyle doğanın içinde ilk turu Başkan Ekrem Yüce yaptı. Yüce, “BELPAŞ marifetiyle doğanın keşfi için turlarımıza başlıyoruz. Bu hizmetle vatandaşlarımız doğanın eşsiz güzelliklerini harika bir deneyimle keşfedecek. Hayırlı olsun” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeşilin her tonunu barındıran, doğa harikası Sakarya’nın güzelliklerini ön plana çıkarmak için proje üretmeye devam ediyor. Tabiatın içinde yer alan tüm park ve sosyal donatı alanlarında önemli adımlara atarak harika dokunuşlar yapan Büyükşehir, son olarak doğaseverleri kendisine hayran bırakacak bir projeyi hayata geçirdi. Türkiye’nin en güzel mesire alanlarından bir tanesi olan Poyrazlar Gölü için tahsis edilen gezi teknesi suya indirildi.

 

Kayıkla turlar başladı

Yüzde yüz elektrikli olan, doğaya ve göle zararsız, doğa dostu teknolojiyle üretilen tekne faaliyete geçiyor. BELPAŞ işletmeciliğinde çalışacak olan tekne, gün içinde turlara çıkacak ve doğaseverlere eşsiz bir deneyim imkânı sunacak. Vatandaşlar bu hizmetle gölün tüm bölümlerinde dolaşarak bölgeyi yeniden keşfedecek. Gölde ilk turu yapan Başkan Ekrem Yüce, çalışmayla ilgili bilgi aldı ve bölgede keşfe çıktı. Projenin, Türkiye genelinden ve yurt dışından gelen turistlerin bölgeyi tüm ayrıntılarıyla inceleyebilmesi konusunda sunduğu imkânla bölgedeki doğa turizmine önemli bir katkı sunacak.

 

“Dünyanın en muhteşem doğasına sahibiz”

Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın güzelliklerini Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak için üretmeye devam edeceklerini belirterek, “Dünyanın en mükemmel topraklarında yaşıyoruz diyebiliriz. Yeşilin bu kadar farklı tonunu bir başka yerde görmeniz güçtür. Denizimiz, göllerimiz, nehrimiz, şelalelerimiz, mesire alanlarımız, yaylalarımız herkesi hayran bırakıyor. Biz de göreve geldiğimiz günden bu yana bu güzellikleri gün yüzüne çıkarmak, ziyareti kolaylaştırmak ve ilgiyi artırmak için çalışıyoruz. Burada hayata geçirdiğimiz de bunlardan bir tanesi. Tüm Sakarya’yı ilgi odağı olacağını düşündüğümüz kayığımızla Poyrazlar’ı keşfetmeye, hissetmeye bekliyoruz. Mesire alanımızda turizme değer katmasını umut ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

#golde #tekne-turu #ekrem-yuce #belpas #sakarya-buyuksehir

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs