GEYVE'DE 15 TEMMUZ UNUTULMADI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

GEYVE'DE 15 TEMMUZ UNUTULMADI

Geyve Kaymakamlığının düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 6.yıl dönümünde Geyveliler "15 Temmuz'u unutmadık ve unutturmayacağız, destanlar yürekle yazılır." dediler.

Cuma namazı öncesi Geyve Merkez camide , 15 Temmuz ve tüm şehitler için Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi.Geyve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutlama programına ilçe Kaymakamı Murat Güven, belediye başkanı Murat Kaya, Emniyet Müdürü Mustafa Kökağaç, Jandarma Komutanı Üsteğ. Mehmet Kütük, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, askerler, emniyet teşkilatı, daire amirleri, siyasi partililer, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş bayraklarla katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Geyve Kaymakamı Murat Güven ve Geyve Belediye başkanı Murat Kaya yaptıkları konuşmada; 15 Temmuz kalkışmasının ülkemize maddi ve manevi zararlarını, destanları yürekle yazıldığını vurguladılar.

Ali İhsan Çelebioğlu hoca Kuran-ı Kerim tilavet etti. 5 Temmuz kalkışmasını anlatan video izlendi.

Öğrenci Erdem Ersin, Geyve eski kaymakamı İlyas Memiş'in yazdığı 15 Temmuz'u anlatan "O Gece" şiirini okudu. Müftü vekili Veysel Aran şehitler için dua etti, seyirciler "amin" dediler.

Programı Öğretmen Emin Gürler başarıyla sundu.

 

#15 #temmuz #unutulmaz #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs