GEYVE’DE İLK VE TEK PSİKOLOJİ DANIŞMANLIK MERKEZİ AÇILDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

GEYVE’DE İLK VE TEK PSİKOLOJİ DANIŞMANLIK MERKEZİ AÇILDI

Geyve Atapaşa Camii yanında engin tecrübeye sahip olan Uzman Klinik Psikolog Sümeyye Tetik tarafından, ilk defa Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı.
 
Bu merkezde bireysel danışmanlık, aile danışmanlığı, evli çiftlerin danışmanlığı ve çocuk ergen danışmanlığı hizmetleri verilmektedir. Bu merkezde çocuk danışmanlığı için oyun odası ve yetişkin danışmanlığı için görüşme odası bulunmaktadır.

 

UZMAN KLİNİK PSİKOLOG SÜMEYYE TETİK KİMDİR?
Sakarya, Geyve doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Sümeyye Tetik, 2016 yılında Haliç Üniversitesi Psikoloji Lisans eğitiminden yüksek onur belgesi ile mezun oldu. Lisans eğitimi sırasında Balıklı Rum Hastanesi Bağımlılık Tedavi Kliniği ve Psikiyatrik Tedavi Kliniğinde staj yaptı. 2016 yılında Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programına (Tezli) başarı bursuyla kabul edilmiştir. 
Sümeyye Tetik, tezini, ‘’Yetişkinlerde algılanan ebeveyn ilişki tutumları ile aşka dair görüşler arasındaki ilişki’’ üzerine yazmıştır. Zorunlu stajını Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri bölümünde tamamlamış olup Nöropsikolojik ve Zeka testlerinin uygulanması üzerine gözlemlerde bulunarak grup ve bireysel terapilere gözlemci olarak katılmış ve Sorumlu psikolog gözetiminde test uygulamaları yapmıştır. 

Mezuniyetinin ardından 2022 yılına kadar çeşitli bakım merkezlerinde 19 yaş ve üstü Mental Retardasyonu (Zeka Geriliği) olan bireyler ve Ruhsal problemi olan bireylerle ( Şizofreni, Bipolar Bozukluk, Şizoaffektif Bozukluk, Psikotik Bozukluk, Obsesif ve Kompulsif Bozukluk) çalışmalarını sürdürmüştür. Çalıştığı yatılı bakım merkezlerinde yüzün üzerinde bireysel görüşmeler ve grup görüşmeleri gerçekleştirmiş olup yaptığı görüşmelerin raporlanmasını sağlamıştır. Çalışan personellere yönelik hizmet içi eğitimler vermiş ve aynı zamanda idari personel olarak görev almıştır. Kurumlar arası resmi yazışmaları gerçekleştirmiştir. Bakım merkezlerinde sorumlu müdürün görevinden ayrıldığı veya izine çıktığı zamanlarda sorumlu müdür vekilliği yapmıştır. Yatılı bakım merkezlerinin ardından Sakarya’nın merkez ilçesi Adapazarı’nda bir psikoloji ve eğitim kliniğinde bireysel, çift, aile ve çocuk danışmanlığı hizmeti vermiştir. Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu'ndan aldığı Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi ve Deneyimsel Oyun Terapisinin kurucusu Dr. Byron Norton ve Nilüfer Devecigil'den aldığı Deneyimsel Oyun Terapisi Eğitiminin ardından klinik çalışmalarını ağırlıklı olarak bu ekoller dahilinde gerçekleştirmektedir.

Uzman Klinik Psikolog Sümeyye Tetik alanında edinmiş olduğu bilgi, tecrübe ve birikimlerle kendi danışmanlık merkezinde Geyve halkına hizmet vermek için danışanlarını bekliyor.
 

Telefon: 05353600554
 

ADRES: Atapaşa Cami yanı Ertürk İş Merkezi No: 27
İç kapı no: 11 GEYVE

#pskolojik #danisman #tetik #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs