MHP'den Geyve'ye çıkartma

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

MHP'den Geyve'ye çıkartma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli'nin talimatıyla başlatılan "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" programı Geyve ve Pamukova çıkartması yapıldı.

Geyve SAMEK (Sosyal Gelişim Merkezi) salonunda yapılan toplantıya MHP Geyve ilçe başkanı Murat Çakmak, Pamukova MHP ilçe başkanı Arif Çakıl, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Pamukova belediye başkanı Güven Övün, MHP teşkilatı, APEK Başkanı Sabahattin Karasakal, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP MYK üyeleri Nur Tuğba Aktay ve Bülent Maşaoğlu'dan oluşan MHP Heyeti

"Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı" düzenledi.

 

MHP heyeti yaptıkları konuşmada özetle şunları söylediler: Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda, milletimizle gerçekleri paylaşmak ve ikiyüzlülerin maskelerini düşürmek amacı ile başlattığımız “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarımıza hoş geldiniz.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ‘”Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben”’ diyerek, geleceğe güçlü bir Türkiye bırakmak inancıyla var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Ülkemiz Cumhur İttifakı ile büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir.

Cumhuriyetimiz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişle istikrara kavuşmuş; dünyada ve bölgemizde oluşan her türlü tehdide karşı milli menfaatlerini istikrar içinde ve kararlılıkla korumaya başlamıştır.

Ancak Zillet İttifakı’nın altı benzemez üyesi, nereden geldiği belli olmayan ortak bir kararla “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” üzerinde anlaşmış ve Türkiye’nin istikrarını hedef almıştır.

Türkiye’yi yönetme iddiasında olan 6’lı masa, daha 2023 seçimlerine varmadan koltuk kavgasına tutuşmuş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişin ne denli haklı olduğu bu vesileyle bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Cumhurbaşkanı adayını bile belirleyememiş olan Zillet İttifakı’nın Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmesi, fikir birliğine vararak ortak kararlar alması imkânsızdır.

2023 seçimlerinde büyük Türk milleti, Türkiye üzerinde karanlık senaryolar yazanlara, hürriyetine göz dikenlere, geleceğini gasp etmeye çalışanlara yani zillet ittifakını sandığa gömecektir. Duyarlı vatandaşlarımız, 2023 seçimlerinde de Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ekibinin oluşturduğu Cumhur İttifakını seçecektir. 

#mhp #geyve #pova

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs