Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin büyük başarısı

..
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin büyük başarısı

YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sonuçlarının açıklanmasıyla Geyve'de üniversite kazanan öğrenciler de belli oldu.

Bölgenin sınavla öğrenci alan tek okulu Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 28 öğrenci 4 yıllık fakülteleri kazandı.

Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Erol "Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bu yıl Geyve'de ilkleri başardı. Yıllar sonra Geyve'deki bir okuldan Tıp Fakültesi kazanan öğrenci oldu. Öğrencilerimizin başarısı aileleriyle beraber bizleri de sevindirdi. Başarılar dilerim." dedi.

Okul Müdürü Ahmet Erol YKS sonuçları sonrası şu açıklamayı yaptı;

"Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yılların emekleri, meyvelerini vermeye; çekilen zahmetler, rahmete dönüşmeye başladı. Yıllardır TEKNOFEST ve TÜBİTAK'ta ortaya koyduğu projelerle, sportif faaliyetlerdeki başarılarıyla, sosyal etkinlikleriyle dikkat çeken Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu yıl akademik başarı anlamında da hak ettiği başarıyı yakalayarak zirveye kuruldu.

Son Otuz Yılın En İyi Akademik Başarıları

Üniversitelere yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte gözler; okulların üniversitelere yerleştirme oranlarına, kazandırdığı öğrencilere, öğrencilerin kazandığı bölümlere çevrildi. Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi de bu yıl Geyve'de ilkleri başardı. Yıllar sonra Geyve'deki bir okuldan Tıp Fakültesi kazanan öğrenci oldu.

28 Öğrenci Dört Yıllık Bir Fakülteye Yerleşti

Bölgenin sınavla öğrenci alan tek lisesi olan Geyve Kız Anadolu İmam Lisesi; tıptan eczacılığa, mühendisliklerden mimarlığa, öğretmenliklerden ilahiyat fakültelerine kadar tam 28 öğrencisini bu yıl üniversiteye göndermenin haklı gururunu yaşıyor.

Tek Kanatla Uçulmaz

"Tek kanatla uçulmaz." anlayışıyla öğrencilerinin hem akademik anlamda başarılı olması hem de millî manevi değerlerine bağlı, vatan ve millet sevgisiyle kuşanmış olarak yetişmesi için büyük gayret gösteren Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, başarılarını artırarak devam ettirme niyetinde...
Bu anlamda idealist bir idareci ve öğretmen kadrosu oluşturan okul, gelecek yıllarda adından daha fazla söz ettirneye devam edecektir."

#geyve #kiz #ihl #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs