Yukarıkirazca'da Şenlik

Festivale bir çok sanatçı katılacak.
Editör Editör

Muhtar Dişli, herkesi davet etti: Yukarıkirazca mahallesinde şenlik var

Arifiye Yukarıkirazca Mahallesi 21 Ağustos Pazar günü büyük bir şenliğe ev sahipliği yapacak. Mahalle Muhtarı Hasan Dişli, “Çok heyecanlı ve mutluyuz. 21 Ağustos Pazar günü mahallemizde gerçekleştireceğimiz etkinlik saat 19.00’da başlayacak. Pek çok sanatçı bizlerle birlikte olacak. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Arifiye Yukarıkirazca Mahallesi’nde birlik ve beraberlik şenliği düzenlenecek. 21 Ağustos Pazar günü birbirinden farklı etkinliklerin olacağı şenlik büyük bir coşkuya sahne olacak. Pek çok sanatçının sahne alacağı şenlik saat 19.00’da başlayacak.

Şenlik heyecanı

Şenlik dolayısıyla bir hayli heyecanlı olan ve tüm çalışmalarla bizzat ilgilenen Yukarıkirazca Mahalle Muhtarı Hasan Dişli, birlik ve beraberlik şenliğine tüm vatandaşları davet etti. Dişli, “Biz biriz, büyük bir aileyiz’ düşüncesiyle birlik ve beraberlik şenliği düzenlemek için harekete geçtik. Uzun zamandır mahallemizde böyle bir sosyal etkinliği gerçekleştirmek istiyorduk. Artık hazırlıklarımızı tamamladık ve inşallah 21 Ağustos Pazar günü mahallemiz için bir ilk olacak programımızı gerçekleştireceğiz. Çok heyecanlı ve mutluyuz. Heyecanımızı paylaşmaya, mutluluğumuza ortak olmaya tüm şehrimizi bekliyoruz. Biz Yukarıkirazca Mahallesi olarak tüm hemşehrilerimize kapılarımız açıktır” diye konuştu.

Şenliğe davet

Muhtar Dişli, şenliğin detaylarına ilişkin ise şu ifadeleri kullandı: “21 Ağustos Pazar günü mahallemizde gerçekleştireceğimiz etkinlik saat 19.00’da başlayacak. Kont Adnan (Adnan Yılmaz), Ebru Kasapoğlu, Muhammet Çakır, Soner Karabulut, Ömer Aksu, Münir Aksu, Yunus Emre Kanbur ve Eray Demir sahnede olacak. Misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacak, Yukarıkirazca mahallemizde çok özel bir yaz gecesi geçireceğiz.”

#yukarikirazca #festival #hasan-disli #yukarikirazca-muhtari

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs