Yukarıkirazca Şenlikle Şenlendi

Bir çok sanatçı Yukarıkirazcılılara keyifli ve coşku dolu anlar yaşattı.
Editör Editör

Binlerce kişi buluştu: Muhtar Dişli’den şenlik teşekkürü

Arifiye’nin Yukarıkirazca Mahallesi’nde "Biz biriz, büyük bir aileyiz" düşüncesiyle düzenlenen şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce kişinin bir araya geldiği şenlikte oyunlar oynandı, vatandaşlar hasret giderdi. Şenliğe çevre mahallelerden, şehir içi ve dışından da çok sayıda misafir katıldı. 

Şenlikte sahne alan Kont Adnan (Adnan Yılmaz), Ebru Kasapoğlu, Muhammet Çakır, Soner Karabulut, Ömer Aksu, Münir Aksu, Yunus Emre Kanbur ve Eray Demir katılımcılara keyifli ve coşku dolu anlar yaşattı.

Şenliğe katılan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Muhtar Dişli'ye şenlik dolayısıyla teşekkür ederek, Yukarıkirazca Mahallesi vatandaşlarıyla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Şenliklere katkı sağlayan ve katılım gösteren herkese teşekkür eden Yukarıkirazca Mahalle Muhtarı Hasan Dişli, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, mahalle sakinlerimizi sosyal etkinliklerde bir araya getirmek ve salgının gölgesinde geçen son 2 yılı unutturmak adına bir şenlik düzenledik. Şehir içi ve dışından binlerce misafiri mahallemizde ağırladık. Çok şükür hiçbir aksilik yaşamadan şenliklerimizi tamamladık. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerime, şenliğimize sponsorluklarıyla güç katan, hazırlanmasında emek gösteren herkese teşekkür ediyorum. Sahne performanslarıyla geceye coşku katan tüm sanatçılarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

#yukarikirazca #festival #senlik #hasan-disli #muhtar-hasan-disli

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs