GEYVE MEM DOĞAN'IN DERS YILI BAŞI MESAJI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

GEYVE MEM DOĞAN'IN DERS YILI BAŞI MESAJI

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İlköğretim Haftasında yaptığı konuşmada: "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının başta çocuklarımız olmak üzere tüm Maarif Camiamıza, velilerimize, öğrencilerimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, Değerli Okul Müdürlerimiz, Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım, Saygıdeğer velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz, Yeni bir eğitim yılının ilk günlerinde, birlikte olmanın farklı heyecanı ve gururu içinde sizleri saygıyla selamlıyor, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının başta çocuklarımız olmak üzere tüm Maarif Camiamıza, siz değerli velilerimize, öğrencilerimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

 

EĞİTİM ŞART

Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak, çağı yakalayabilen, hatta aşan toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bunu başarabilen toplumlar, toplumsal kalkınmayı daha önce başarabilmişlerdir. Sevgili Öğrenciler, okullarımız anne-baba şefkatindeki öğretmenlerinizle, ücretsiz ders kitaplarınızla, yardımcı kaynak kitaplarınızla her türlü eğitim materyali ile sizleri bekliyor. Bu eğitim öğretim yılında derslerinize daha etkili çalışarak, sosyal ve kültürel yanınızı geliştirerek, sizlere güvenen bizleri mahcup etmeyeceğinize inanıyoruz. Eğitim hayatında her birinizin ayrı ayrı başarılı olmanızı gönülden istiyor, okulumuza yeni başlayan öğrencilerimize de hoş geldiniz diyorum.

 

VELİ - ÖĞRETMEN İŞ BİRLİĞİ GEREKLİDİR

Değerli veliler; sizleri, çocuklarımızın eğitim sürecinde her zaman yanı başımızda görmek istiyoruz. Sizlerin de desteğiyle öğrencilerimizin başarılarını daha da artıracağımıza yürekten inanıyorum. Sevgili öğretmenlerim; Öğrencilerimizin aklına, yüreğine, ruhuna dokunarak doğru adımlar atmalarına, yollarını bulmalarına rehberlik edeceksiniz. Eğitim sürecinde sizin yoğun çabanız ve fedakârlığınız bugünün çocuklarına ve ülkemizin yarınlarına yapılacak en büyük katkıdır. Sizler her zaman yepyeni bir ruh ve heyecanla çocuklarımızın karşısına çıkmakta, onlara öğrenme isteğini aşılayarak yarınlara hazırlamak için çaba sarf etmektesiniz. Sizler de yaz tatilinin ardından çok sevdiğinize inandığım mesleğinizi icra etmek üzere yuvalarınıza yeniden döndünüz. Hepinize tek tek hoş geldiniz diyorum. Bu öğretim yılında da ilk günden başlayarak işimizi severek ve isteyerek, performansımızı sürekli yüksek tutarak yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Buna bağlı olarak bizlerden beklentiler de çok büyük.

 

ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

Biz bütün bu beklentileri karşılamak için çok çalışmak zorundayız. Çünkü ülkemizin geleceği siz değerli meslektaşlarımızın fedakârca çalışmalarına bağlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilimize, ülkemize öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize, öğrencilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileklerimle sözlerime son verirken hepinizi saygı ile selamlıyorum.

 

 

#mem #sene #mesaj #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs